Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een fijne eengezinswoning in een rustige woonwijk? Dan is dit huis met bouwjaar 2015, 2 zonnepanelen, 3 slaapkamers, vrij in te delen zolderverdieping met dakkapel en ruime achtertuin op het noord westen wellicht iets voor u! Deze goed geïsoleerde woning heeft een A+ energielabel en is zeer energiezuinig.

De woning ligt in de wijk Zevenrozenhof, op korte afstand van de Dorpsstraat van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten. De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn eveneens dichtbij. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - apart toilet op de begane grond - bouwjaar 2015 - energielabel A+ - woonoppervlakte ca. 114 m2 - inhoud ca. 391 m3 - perceeloppervlakte 122 m2 - ketel Nefit, 2015 - 2 zonnepanelen - HR++ glas - vrij in te delen zolderverdieping met dakkapel en technische ruimte - laminaat door de gehele woning - ruime achtertuin op het noord westen - vrijstaande houten berging - grondkabel van de meterkast naar de schuur (onder de tuintegels) - rustige woonwijk - parkeren voor de deur aan de andere kant van de straat - alleen bestemmingsverkeer

De indeling van deze goed onderhouden woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de gezellige woonkamer. In de woonkamer treft u een trapkast en een deur naar de ruime achtertuin aan. De moderne keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is van alle gemakken voorzien: 5 pits gaskookplaat, combioven, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende bergruimte.

1e Verdieping: Vanaf de overloop kunt u naar de drie slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom, gelegen aan de achterzijde van de woning, is vergroot zodat u er een royaal bed in kwijt kunt. Dee slaapkamer ernaast is daardoor iets kleiner, maar deze kamer kan prima dienstdoen als slaap- of werkkamer. De derde slaapkamer alsmede de badkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Deze badkamer is v.v. een ruim ligbad, douchecabine, toilet, wastafel en een raam.

2e Verdieping: Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping met een grote dakkapel (waardoor er extra ruimte en lichtinval aanwezig is) en een technische ruimte. In deze technische ruimte treft u de opstelplaats van de ketel, de aansluiting voor de wasmachine/droger en de omvormer van de zonnepanelen aan. Deze verdieping is op dit moment een open ruimte, maar de mogelijkheid bestaat hier een 2 gewone of één ruime slaapkamer te creëren.

Tuin: De ruime achtertuin met vrijstaande berging en achterom is gelegen op het noord westen, waar u van de zon kunt genieten in de middag en de avond. Er loopt een grondkabel van de meterkast naar de schuur (onder de tuintegels). In deze tuin is voldoende ruimte om de kinderen te laten spelen of een gezellige barbecue met vrienden en familie te organiseren.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: kraagroos35.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen