Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een heerlijke plek om te wonen; en bovendien levensloopbestendig! Fijn stekje aan de singel, royale woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond, zeer ruime slaap-/woonkamer en badkamer op de verdieping en een lekkere achtertuin.

De woning ligt in de woonwijk Swanla, op korte afstand van de Dorpsstraat van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten. De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn eveneens dichtbij. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - levensloopbestendig; volledig woonprogramma op de begane grond - woonoppervlakte ca. 110 m2 - inhoud ca. 421 m3 - perceeloppervlakte 205 m2 - bouwjaar 1994 - energielabel A - ketel Remeha, 2011 - woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond - 1 royale slaapkamer en badkamer op de verdieping - 2 dakkapellen (voor- en achterzijde) - vlisotrap naar de bergzolder - achtertuin op het noord oosten - voortuin op het zuiden - aangebouwde berging - ligging aan rustige weg met singel aan de overzijde van de straat

Let op! Deze woning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast en vaste kast (met opstelplaats ketel) kunt u naar de woonkamer. Deze woonkamer met vaste kast is heerlijk licht en ruim. Aan de voorzijde kijkt u uit over de straat en de singel; aan de achterzijde op de achtertuin. De open keuken, gelegen in het midden van de woning, is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, dubbele spoelbak en bergruimte. In de keuken is voldoende lichtinval door de aanwezigheid van een lichtkoepel in het dak. Aan de achterzijde van de woning treft u een tussenhal aan met een deur naar de achtertuin, de trapopgang naar de verdieping en een technische ruimte (met de aansluiting voor de wasmachine/droger). Vanuit deze tussenhal kunt u naar de slaapkamer en badkamer met bad, wastafelcombinatie en toilet.

Verdieping: Via de overloop zijn de royale slaap-/woonkamer en de badkamer bereikbaar. Deze slaap-/woonkamer is eenvoudige om te bouwen naar twee prima slaapkamers. In de badkamer treft u een douchecabine, wastafel, toilet en een raam aan. Zowel op de voor- als de achterzijde van de woning bevindt zich een dakkapel.

Bergzolder: De bergzolder is bereikbaar via een luik op de overloop.

Tuin: De achtertuin met aangebouwde stenen berging is gelegen op het noord oosten. Een heerlijk rustige plek voor een kopje koffie! Achter de woning loopt een rustige straat, waardoor u eenvoudig via de achterom bij uw tuin kunt komen. De voortuin is heerlijk zonnig gelegen op het zuiden; door de fijne ligging is dit een prima plek om lekker buiten te zitten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: potgietersingel17.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 421

Overige

Perceel oppervlakte 205

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 421

Overige

Perceel oppervlakte 205

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen