Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime, keurig onderhouden hoekwoning in een rustige woonwijk in Zevenhuizen? Dan wordt dit huis met 4 slaapkamers, zonnepanelen en heerlijk zonnig gelegen achtertuin wellicht uw nieuwe thuis!

De woning ligt in woonwijk in Zevenhuizen, op korte afstand van de Dorpsstraat met diverse winkels, restaurants, basisscholen en kerken. Sportfaciliteiten, natuurspeeltuin De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn eveneens dichtbij. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - hoekwoning - woonoppervlakte ca. 117 m2 - inhoud ca. 398 m3 - perceeloppervlakte 202 m2 - bouwjaar 1966 - energielabel C - 8 zonnepanelen, 2020 - ketel Intergas, 2000 - kunststof kozijnen - ruime woonkamer en keuken op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - 1 slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping - fraai aangelegde achtertuin op het zuid oosten - rustige woonwijk

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Vanuit de hal met toilet, kleine bergkast en trapopgang kunt u naar de woonkamer. Deze woonkamer is lekker ruim en licht door de grote raampartijen; aan de achterzijde kijkt u uit over de fraai aangelegde achtertuin. De open keuken met deur naar de achtertuin is van alle gemakken voorzien: 4 zone inductieplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron, vaatwasser, 1,5 spoelbak en voldoende bergruimte.

1e Verdieping: Vanaf de overloop kunt u naar de 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, liggen aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer alsmede de badkamer zijn gelegen aan de voorzijde. In de badkamer treft u een ligbad, wastafel, toilet en en raam aan.

2e Verdieping: Vanaf de voorzolder met de opstelplaats van de ketel en de aansluiting voor de wasmachine/droger komt u in de slaapkamer met twee vaste kasten en bergruimte achter de schotten. Aan de achterzijde van de woning is een dakkapel geplaatst, die een stukje van de slaapkamer en een stukje van de voorzolder bestrijkt.

Tuin: De zonnig gelegen achtertuin (zuid-oost) met buitenkraan, achterom en vrijstaande berging is door de huidige bewoners fraai aangelegd. Een heerlijke plek voor een kopje koffie of een barbecue met vrienden. Ook voor kinderen is er voldoende plek om lekker in de tuin buiten te spelen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: goudsbloemstraat18.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 202

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 202

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen