Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

-- ONDER BOD --

Wat een fijne plek om te wonen! Ruime woonkamer, 4 slaapkamers en een lekkere achtertuin. Tel daarbij op, dat de woning aan een rustige weg ligt waar alleen bestemmingsverkeer voorbij komt én dat er een speeltuintje om de hoek ligt! Alles bij elkaar een heerlijke gezinswoning.

De woning ligt in de wijk Swanla, op korte afstand van de Dorpsstraat van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten. De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn eveneens dichtbij. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - woonoppervlakte ca. 99 m2 - inhoud ca. 338 m3 - perceeloppervlakte 119 m2 - bouwjaar 1991 - energielabel B - ketel 2004 - ruime woonkamer en open keuken op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - 1 slaapkamer op de 2e verdieping - buitenkraantje aan de vóór- en achterzijde - achtertuin op het noorden - zeer kindvriendelijke wijk

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet en meterkast komt u in de woonkamer. Deze woonkamer met trapkast is heerlijk licht door de grote ramen aan de achterzijde; dit geeft een fijn uitzicht op de tuin. Via een deur is deze tuin bereikbaar. In de open keuken treft u een 4 pits inductieplaat, combioven, vaatwasser, vriezer en voldoende bergruimte aan.

1e Verdieping: Middels een tussenhal gaat u naar de 1e verdieping. Op deze verdieping treft u een drietal slaapkamers en een badkamer aan. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De master bedroom is ruim en heeft een schuine wand met een tweetal dakramen met horren en verduisteringsgordijnen. De derde slaapkamer en de badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet, designradiator en een raam liggen aan de voorzijde van het huis.

2e Verdieping: Via een vaste trap komt u op de voorzolder met de opstelplaats van de ketel, de aansluiting van de wasmachine/droger, een dakraam en bergruimte achter de schotten. De slaapkamer op deze zolderverdieping heeft eveneens een dakraam met verduisteringsgordijn.

Tuin: De achtertuin met achterom en stenen berging ligt op het noorden. Deze tuin is lekker ruim; een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: staringstraat31.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 338

Overige

Perceel oppervlakte 119

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 338

Overige

Perceel oppervlakte 119

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen