Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een schitterende locatie in de Oostvaardersbuurt staat deze zeer ruime vrijstaande villa.

Het perceel is breed en ligt in een doodlopend rustig straatje die direct grenst aan de bossen van het Oostrandpark met daarachter het aangrenzende Natuurgebied Oostvaardersplassen. Deze is op slechts 5 minuten wandelend en in 1 minuut fietsend te bereiken.
Deze prachtige en zeer keurig onderhouden villa ligt heerlijk beschut gelegen , hier geniet je van alle rust. Het gezellige winkelcentrum, de scholen, supermarkten en gezondheidscentra liggen om de hoek.
De verbindingen vanaf deze locatie in Almere zijn werkelijk fantastisch te noemen. De uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Lelystad bereik je dan ook binnen een mum van tijd. Ga je liever met het OV? Dan ben je vanuit je huis al vrij snel op station Oostvaarders waar je de trein of bus kan pakken.

-Highlights:
- Grote vrijstaande villa
- Traditioneel gebouwd
- Rustig en beschut gelegen
- Zeer goed onderhouden
- Airco door bijna de hele woning
- Zeer goed geïsoleerd

- Veel vernieuwd in 2018; waaronder de keuken, afwerking van muren, plafonds en nieuw laminaat op de bovenste verdiepingen, verbouwing van garage naar atelier/kantoor .
- in 2019 heeft de zolder volledige make over gehad naar slaapkamer.

De woning met toebehoren:
Wanneer je bij deze woning aan komt lopen zie je meteen dat alles zeer ruim is opgezet. De prominente toegangspoorten zijn met een 12 meter lange betonnen palen geheid, dit geeft al aan dat deze woning veel kwaliteit bezit. Er is ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is ook gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Er zijn rondom de woning fraaie zitplekken gecreëerd . Rondom de woning is verlichting aangelegd en zijn er verschillende bewegingssensoren aanwezig. De tuin heeft een 6 fasen sproeisysteem die weggewerkt is onder de bestrating en tussen de planten.

De woning zelf is echt heel netjes. De hoogwaardige Dark Meranti kozijnen, schuifpui en erker geven de woning een prachtige uitstraling. Het dak/borstwering van de woning is verhoogd door extra steenlagen toe te brengen op de rechte muren van de begane grond. Dit geeft de bovenste verdieping veel meer ruimte. De omkasting van de dakgoten zijn gemaakt van de uiterst duurzame Multiplex Meranti. De dakgoten zijn allen voorzien van zink en zijn afgewerkt met een sierlijke zinken kraal. De verfkwaliteit van zowel de kozijnen, de erker als de boeidelen zijn in prefecte staat. Alles is in 2019 nog door een professioneel schildersbedrijf in de verf gezet.

De woning is geheel voorzien van HR++ glas en voldoet volledig aan de isolatienormen van tegenwoordig. De woning heeft dan ook geheel terecht het energielabel A gekregen.
De verwarming van deze woning wordt geregeld via een Honeywell thermostaat die via wifi is aangesloten op de router. Dat betekent dat je vanuit de auto de verwarming al aan kan zetten zodat je thuiskomt in een warm huis. Over de gehele begane grond ligt vloerverwarming bijgestaan door netjes weggewerkte radiatoren waardoor de woning efficiënt en snel verwarmt. De radiatoren zijn allen voorzien van een eigen thermostaatkraan en er is een buitenthermostaat.
Bij deze woning werkt het isoleren twee kanten op. Tussen de beide daken staan uit het zicht weggewerkt de airco units. Via deze units kan je het hele huis heerlijk koel houden tijdens de hete zomerdagen. De airco units worden keurig onderhouden, de onderhoudsboeken zijn aanwezig.
Ook aan de veiligheid is natuurlijk gedacht. Deze woning is volledig voorzien van een alarminstallatie. Wanneer er aangebeld word kun je het op je telefoon zien via de Ring Doorbell met camera. De toegang tot de woning is via de elektrische poorten volledig af te sluiten.
Indeling:
Over de entree is een ruime overkapping geplaatst waardoor je ook bij slecht weer nagenoeg droog naar je auto loopt. Bij binnenkomst word je ontvangen door een ruime hal. In de hal bevind zich de inbouw garderobekast. Ook het toilet van de begane grond is hier te vinden. Wanneer je de deur doorgaat naar de woonkamer word je verrast door een grote hoeveelheid daglicht. Het geeft de woning een zelfs nog grotere uitstaling. ’s Avonds kan je de woning de sfeer geven die je zelf wilt; overal is de verlichting te dimmen. Het eerste wat je ziet is de knusse erker met de bijbehorende zithoek. Linksaf heb je het grote woongedeelte. De woonkamer wordt extra versierd door een sfeervolle schouw met open haard. De open haard heeft een stenen kanaal die jaarlijks schoongemaakt wordt. De woonkamer en de keuken sieren zich verder door een bijzondere afwerking. Het volledige plafond van woonkamer tot en met de keuken is strak gestuukt en gewit. De onderkant van de muren heeft lambrisering en de bovenzijde is in 2018 afgewerkt met de bijzondere Italiaanse Perla Stucco. Het eetgedeelte bevindt zich naast de keuken. Van hieruit kan je ook via de schuifpui de tuin in.
De keuken komt zoals gezegd uit 2018. Het grote kookeiland krijgt extra aandacht met het verlaagde sierplafond met sfeerspotjes. Aan de zijkant, bij de steenstrips, bepalen in de grond weggewerkte spotjes de sfeer. Echt noemenswaardig. De keuken is voorzien van de betere apparatuur. De Amerikaanse koelkast van Siemens, een Quooker, een Miele vaatwasser, een Bosch stoomoven en een Bosch combi oven, een Siemens design afzuigkap die uit het keukenblad komt en de Whirlpool inductie kookplaat.
Vanuit de keuken loop je zo het atelier/kantoor in, deze kun je natuurlijk ook gebruiken voor een praktijk aan huis.
Op de 1e etage zijn maar liefst 5 slaapkamers te vinden. De een nog groter dan de andere. De badkamer bevindt zich prominent in het midden. Deze etage siert zich ook door een apart toilet die zich dus niet in de badkamer bevindt. De badkamer is luxe afgewerkt. De badkamer siert zich onder anderen door een aparte inloopdouche , separate jacuzzi en dubbele wastafel.
Via de slaapkamer of kantoor aan de achterzijde kom je via een wenteltrap op de bovenste etage waar in 2019 de zolder volledig is verbouwd naar een slaapkamer.

Kortom; veel woonplezier en mogelijkheden in je nieuwe huis!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2001
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 254
Aantal verdiepingen 3

Overige

Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 569
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2001
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 254
Aantal verdiepingen 3

Overige

Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 569
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij