Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


LET OP:
WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.
AANVRAGEN DIE VANAF HEDEN BINNENKOMEN WORDEN OP DE RESERVELIJST GEPLAATST.
U ONTVANGT ENKEL BERICHT INDIEN ER RUIMTE ONTSTAAT OM U IN TE PLANNEN.


Nieuw in de verkoop genomen dit INSTAPKLARE appartement Bouwmeesterbuurt Almere.

Deze geweldig net afgewerkte appartement bieden wij aan via een bieden vanaf prijs!

U heeft in de nabije omgeving veel ruimte om te lopen met honden of met de kinderen. Binnen 5 minuten rijdt u naar het Kotterbos of naar de Oostvaardersplassen. Ook vind je hier scholen en een winkelcentrum met een grote Albert Heijn, Jumbo en een Lidl op een steenworp afstand. Laat staan het grote winkelcentrum Doemere, deze vindt u op fietsafstand van dit appartement.

De verbindingen vanaf de Bouwmeesterbuurt zijn heel goed. Voor OV-reizigers en ook automobilisten. Op fietsafstand vind je treinstation Almere-Buiten of kunt je gebruik maken van de busbaan. De automobilist zit in een oogwenk op de A6 waar je de richting van Lelystad(A6) of de richting van Amsterdam/Hilversum(A6/A1) de snelweg op kunt draaien. Ook draai je vanaf deze locatie via de A6 binnen mum van tijd de A27 op die u naar Hilversum/Amersfoort(A1)/Utrecht brengt. Amsterdam bereikt u in 25 minuten, zelfs tijdens de reguliere spits. Dit komt omdat de snelweg van en naar Amsterdam verbeterd is. Je kan bij deze woning ruimschoots voor de deur parkeren. Het parkeren is in deze buurt gratis.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de 2e etage. Via de centrale deur en het trappenhuis bereikt u dit appartement. De hal is L-vormig en het centrale punt van dit appartement. Indien u na binnenkomst doorloopt, loopt u langs de meterkast en het toilet. Aan het einde van de hal bereikt u de ruime woonkamer. Door de grote raampartijen is de woonkamer voorzien van erg veel daglicht. Door de gunstige ligging ook nagenoeg vrij van inkijk. Tussen de woonkamer en de half open keuken vindt u de eetkamertafel. De keuken zelf is geheel gerenoveerd en stamt uit 2017. De keuken is een koelkast en vriezer rijk. Ook heeft de keuken een oven en een vaatwasser. U heeft alles keurig ingebouwd. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruim balkon. Het balkon ligt beschut en hier kan u vanaf de middag tot de late avonduren heerlijk in de zon zitten.
Wanneer we na de entree rechtsaf slaan heeft u eerst een ruime berging en de Cv-ruimte. Een stukje verder komt u bij de twee slaapkamers die het appartement rijk is. De badkamer bevindt zich ook aan deze kant van het appartement. Het betreft een zeer ruime badkamer met een grote inloopdouche. Indien gewenst heeft u hier genoeg ruimte om een bad te plaatsen.
Kortom; een zeer fijn appartement om zo te betrekken!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1989
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 71
Aantal verdiepingen 1

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2621
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1989
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 71
Aantal verdiepingen 1

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2621
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij