Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van de geliefde wijk Hazenkamp ligt deze sfeervolle 'jaren 30 stijl' hoekwoning met grote erker, woonkeuken, een verzorgde tuin , oprit en garage. Deze goed onderhouden woning met drie slaapkamers, heeft de perfecte combinatie tussen een moderne inrichting en de authentieke details als glas-in-lood-ramen en originele paneeldeuren. Tip: Bekijk deze mooie woning op de unieke eigen website: hatertseweg266.nl

LIGGING

De ligging is centraal ten opzichte van het Goffertpark, Radboudumc, CWZ-ziekenhuis, meerdere (XL) supermarkten, winkels en sportgelegenheden. Daarnaast ligt natuurgebied Heumensoord in de nabije omgeving, maar ook diverse uitvalswegen zijn op korte afstand van de woning. Het stadscentrum van Nijmegen ligt op ca. 10 fietsminuten.

INDELING:

Onder verdieping: Praktische bergkelder.

Begane grond: Entree, hal met toegang tot keuken, woonkamer, toilet met fontein, kelder en trapopgang naar 1e verdieping. Sfeervolle woonkamer met grote erker met grote ramen met glas-in-loodramen, kast ensuite en airco (tevens verwarming). Voorzien van visgraat parketvloer en een gezellige gaskachel. De grote woonkeuken met fraaie houten balken is compleet uitgerust en voorzien van diverse apparatuur waaronder een koelkast, 6-pits gasfornuis, RVS afzuigkap, stoomoven, oven, koffiezetapparaat, wijnkoeler en vaatwasser. Vanuit de keuken is middels twee openslaande deuren de verzorgde achtertuin te bereiken.

1e verdieping: Sfeervolle en karakteristieke overloop met behoud van de originele paneeldeuren en toegang tot 2 ruime slaapkamers, separaat toilet en de badkamer. Beide slaapkamers voorzien van een keurige houten vloer, de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airco. Volledige betegeld toilet met zwevend closet en fonteintje. Badkamer met inloopdouche, hoekbad, dubbele wastafel, twee designradiators, vloerverwarming en mechanische ventilatie.

2e verdieping: Overloop met toegang tot 3e slaapkamer, praktische wasruimte met tevens veel bergruimte en CV-ketel ruimte. Deze gehele verdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer. De slaapkamer heeft een grote dakkapel en heeft een airco (tevens verwarming).

Tuin: Fraai aangelegde voortuin en zijtuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een buitenkeuken. Tevens stenen garage (ca. 15 m2) met elektra, vliering en oprit, welke aan de straatzijde is afgesloten met houten poort.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

ALGEMEEN:

- Bouwjaar 1948. - Woonoppervlak ca. 143 m2 - Gunstige locatie aan de rand van de Hazenkamp - Energielabel C - Alarminstallatie inbraak en brand - 9 (huur) zonnepanelen - Hardhouten kozijnen met dubbel glas - Sfeervolle woonkamer met grote erker met glas-in-lood - Buiten zonwering (markiezen) - Praktische kelder. - Zeer gunstig nabij Goffertpark en precies tussen CWZ en Radboudumc / Universiteit gelegen. - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg/kan snel.

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 271

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 271

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars