Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de geliefde wijk Hazenkamp ligt deze ruime hoekwoning met vrijstaande garage en eigen oprit. De woning is goed onderhouden, heeft maar liefst 4 ruime slaapkamers en is geheel onderkelderd.

Dit huis biedt verder tal van mogelijkheden om het aan te passen naar eigen wens; het is ideaal voor bijvoorbeeld thuiswerkers.

Indeling:

Begane grond Op de begane grond betreedt u dit prachtige huis via de entree en hal. Hier bevindt zich een toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime en lichte woonkamer, die is voorzien van een prachtige eikenhouten visgraat vloer en een sfeervolle gashaard. Grenzend aan de woonkamer vindt u de dichte keuken, uitgerust met diverse moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, oven en koelkast. Via de keuken is er toegang tot zowel de kelder als de achtertuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

1e verdieping Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Slaapkamer 1 beslaat circa 15 m², terwijl slaapkamer 2 een eigen balkon heeft en ongeveer 18 m² groot is. De derde slaapkamer strekt zich uit over zo'n 11 m². De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, zwevend toilet en een wastafelmeubel.

2e verdieping/zolder Vanuit de eerste verdieping biedt een vaste trap toegang tot de royale zolder. Hier is een overloop die leidt naar slaapkamer 4. Deze heeft een oppervlakte van circa 17 m² en is voorzien van een groot dakraam. Ook is hier een wasruimte met aansluitingen voor witgoed en de opstelplaats van de cv-ketel. Bovendien biedt de zolder de mogelijkheid om één of zelfs twee dakkapellen te plaatsen, waardoor het creëren van twee extra slaapkamers en een extra badkamer tot de mogelijkheden behoort.

Kelder De woning beschikt over een volledig onderkelderde ruimte van circa 60 m², verdeeld over 3 kamers. Deze kelder biedt een scala aan mogelijkheden en kan naar eigen inzicht worden ingericht als hobbyruimte, speel- of werkkamer, of zelfs een combinatie van deze mogelijkheden. De veelzijdigheid van de kelder maakt het mogelijk om de ruimte optimaal te benutten en aan te passen aan de behoeften en interesses van de bewoners.

Tuin Deze woning beschikt over een nette en verzorgd aangelegde voor-, zij- en achtertuin. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de garage, compleet met elektriciteit, en een eigen oprit voor extra gemak. De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidoosten, wat betekent dat je kunt genieten van de zon gedurende grote delen van de dag. Het is een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of buiten te dineren met vrienden en familie.

Verder biedt de woning tal van mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een aanbouw aan de zijkant van de woning. Met deze aanbouw naast de keuken kunt u de leefruimte aanzienlijk vergroten. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de indeling van de woning. Deze extra ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een uitbreiding van de keuken met een eetgedeelte, een gezellige zithoek of zelfs als een aparte eetkamer.

De garage biedt een mogelijkheid om deze om te bouwen tot een luxe veranda met een buitenkeuken. Dit biedt extra leefruimte en gezelligheid om optimaal te genieten van de zomermaanden. Zie de artist impression.

Locatie Deze woning is gelegen op een fantastische locatie in de populaire wijk Hazenkamp. Op loopafstand vind je het prachtige Goffertpark, een groene oase perfect voor ontspanning en recreatie. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen binnen handbereik, waaronder supermarkten, sportverenigingen, scholen en zelfs een zwembad.

Met de fiets ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Nijmegen, waar je kunt genieten van winkels, restaurants, en culturele evenementen. Ook de Radboud Universiteit, ziekenhuizen, hogeschool Arnhem Nijmegen en de Noviotech Campus (NXP) zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets, waardoor deze locatie ideaal is voor ieder die op zoek is naar het beste wat de stad te bieden heeft.

Kenmerken: • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 152 m² • Perceeloppervlak 282 m² • Inhoud ca. 697 m³ • Bouwjaar 1975

Bijzonderheden: • 4 ruime slaapkamers • Cv-ketel 2019 • Dak gerenoveerd in 2016 • Glasvezelaansluiting • Energielabel C • Schilderwerk buiten 2022 • Achtertuin op het zuidoosten • Vrijstaande stenen garage ca 19 m² • Geheel onderkelderd • Nabij Nijmegen centrum • Gunstige ligging t.o.v. ziekenhuizen en universiteit • Aanvaarding per direct of in overleg.

Projectnotaris van toepassing. Verkoper neemt de kosten van de leveringsakte voor zijn rekening. Voor specifieke richtlijnen en vereisten met betrekking tot een verbouwing adviseren wij om contact op te nemen met de Omgevingsdienst van de gemeente Nijmegen. De Omgevingsdienst biedt uitgebreide informatie en begeleiding met betrekking tot vergunningsaanvragen en bouwvoorschriften.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 697

Overige

Perceel oppervlakte 282

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 697

Overige

Perceel oppervlakte 282

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars