Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

START JE WOONAVONTUUR IN KERSCHOTEN
Op zoek naar een eigen plek met genoeg ruimte in een aangename buurt? Dit appartement in Kerschoten biedt een ruime maisonnette met vier slaapkamers, veel lichtinval en ligt vlakbij een handig winkelcentrum. Ideaal voor starters of een klein huishouden die een comfortabele start willen maken.
DE PLUSPUNTEN VAN JE NIEUWE THUIS
Een ruime maisonnette met een woonoppervlakte van 104 m²- Vier slaapkamers die naar wens in te delen zijn- Veel daglicht in de hele woning- Het gemak van een nabijgelegen winkelcentrum- Een goede match voor starters op zoek naar ruimte en comfort.
EEN UITGEBREIDE BLIK OP JE TOEKOMSTIGE WONING
Deze maisonnette verwelkomt je met een open woonkamer waar je gemakkelijk je eigen sfeer creëert. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval en geven uitzicht op de omgeving. De keuken is functioneel en biedt voldoende ruimte om te koken.
Elke slaapkamer biedt mogelijkheden, of je nu een thuiskantoor, een logeerkamer of een hobbyruimte nodig hebt. Het balkon op het westen is een fijne plek om van de middag- en avondzon te genieten. En met het winkelcentrum op loopafstand zijn boodschappen zo gedaan.
KERSCHOTEN: EEN BUURT MET KARAKTER
Kerschoten staat bekend om zijn groene uitstraling en vriendelijke sfeer. Je vindt er parken voor een wandeling en de stad is nooit ver weg. Het is een buurt waar je zowel de rust als de levendigheid van de stad dichtbij hebt.
Het betreft een voormalige huurwoning waarbij de overdracht dient plaats te vinden via de projectnotaris. Informeer naar de overige voorwaarden.
De berging van de woning is niet ingemeten, meetresultaten is een indicatie gebaseerd op een vergelijkbare berging.
De  genoemde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 353

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 353

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn