Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM AAN BLOEMWIJKLAAN 4

Op zoek naar een eigen plek met karakter en ruimte voor persoonlijke touch? Deze charmante vrijstaande woning in de wijk Loolaan Noord biedt een solide basis voor klussers en gezinnen. Ideaal voor als je behoefte hebt aan extra kamers en een tuin, maar ook de stad binnen handbereik willen houden.

DE KERN VAN COMFORT EN GEMAK

VRIJSTAAND WONEN: Privacy en ruimte in overvloed.
TOPLOCATIE: Een rustige buurt met de stad dichtbij.
GROOT PERCEEL: Een tuin waar kinderen vrij kunnen spelen.
RUIME GARAGE: Veel opslagruimte en plek voor de auto.
VIER SLAAPKAMERS: Genoeg ruimte voor het hele gezin.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS

Deze woning biedt een woonoppervlakte van 111 m², slim ingedeeld om zowel gezelligheid als privacy te bieden. De tuin op het zuiden is ideaal voor zonnige dagen en familiebarbecues. 

De woonkamer is licht en biedt een fijne basis voor jullie eigen inrichtingsideeën. De keuken, compact en functioneel, wacht op een creatieve upgrade die past bij jullie smaak en stijl.

De eerste verdieping van dit huis is bijzonder ruim opgezet met vier slaapkamers die elk een goede basis bieden voor modernisering. De kamers zijn licht en bieden voldoende ruimte voor zowel een bed, kledingkast als een werkplek. Het is de ideale etage voor een gezin dat behoefte heeft aan persoonlijke ruimte en comfort.

De ruime garage is een opvallend kenmerk van deze woning. Het is een multifunctionele ruimte die veel meer biedt dan alleen stalling voor je auto. Met genoeg ruimte voor werkbanken, opslagrekken en je gereedschap, kan deze garage dienen als een hobbyruimte, werkplaats of zelfs een atelier voor creatieve projecten.

OMGEVING

De woning ligt in de rustige, groene wijk ’t Loo-Noord en diverse voorzieningen vind je in de nabijheid van de woning. De woning is goed bereikbaar en ligt op loopafstand van een van de mooiste winkelstraten van Apeldoorn (Koninginnelaan) en niet te vergeten op loopafstand van Paleis Het Loo en de Paleistuinen!

NEEM DE VOLGENDE STAP

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Plan dan een bezichtiging via onze website. Dit huis is klaar voor jouw verhaal en biedt de perfecte balans tussen stadsleven en thuiscomfort. Maak van deze woning jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 567
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 567
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn