Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraai en modern 3-kamerappartement met balkon en lift, gelegen op de 1e etage van modern appartementencomplex. Supermarkt binnen handbereik en op loopafstand van het gezellige centrum van Nijmegen en het Centraal station. Het appartement beschikt over een aparte berging, inpandige parkeerplaats en toegang tot gezamenlijke afgesloten fietsenstalling.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Marialaan258.nl

LIGGING:

Het appartement is gelegen in het complex "Leeuwenstein" . Op de begane grond is Medisch Centrum Oud West gevestigd. Direct achter het complex ligt een winkelcentrum met o.a. een Jumbo, Trekpleister en om de hoek de in Nijmegen-West bekende en vooral gezellige eetcafés, Villa Voorstad, Wijck, Buur West en Flexwerklocatie Plan A. De gezellige wijk Oud-West is erg in opkomst en mede door de gemixte bevolkingssamenstelling van jongeren, gezinnen en ouderen bijzonder prettig om in te wonen. Enerzijds door de korte afstand ten opzichte van het stadscentrum, anderzijds vanwege de levendige en toch rustige woonomgeving. Ook zijn meerdere uitvalswegen binnen 10 minuten bereikbaar (A73/A50/A325).

INDELING

Parkeerkelder: Privé parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling, vanuit de parkeerkelder kunt u met de lift of trap naar het appartement.

Begane grond: Nette verzorgde entree/hal met brievenbussen, bellentableau met intercom, lift en trapopgang.

1e woonlaag: Entree/hal, meterkast, moderne badkamer met ligbad, aparte douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. Separaat toilet met fonteintje. Ruime master bedroom en een studeer/logeerkamer. Voorts een fijne inpandige berging met cv-opstelling en witgoedaansluitingen. Een lichte en ruim opgezette woonkamer met toegang tot het balkon (8 m2) en een half-open keuken in L-vorm met diverse inbouwapparatuur, zoals 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelvriescombinatie.

Over een appartement als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit leuke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

KENMERKEN:

- Bouwjaar 2003 - Woonoppervlak ca. 90 m2 - Actieve Vve - VVE-bijdrage ca. € 193,- per maand. - Comfortabel appartement met het politiekeurmerk veiligwonen - CV ketel 2003 - Houten kozijnen met HR++ glas - Energielabel A - Basisvoorzieningen op enkele minuten loopafstand - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Verkopers hebben de voorkeur het appartement inclusief volledige, in huidige staat verkerende inboedel te verkopen. De makelaar verstrekt u de complete inboedellijst tijdens de bezichtiging. Het wel of niet overnemen van deze inboedel wordt meegewogen in de acceptatie van het bod en kan voor verkopers een doorslaggevende factor zijn.

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars