Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN ANKLAAR

EEN NIEUW BEGIN IN EEN HUIS DAT KLAARSTAAT OM JOUW VERHAAL TE VERTELLEN

Ben je een starter op de woningmarkt, een jong gezin dat droomt van ruimte en comfort, of een twee persoons huishouden dat zoekt naar een harmonieuze balans tussen gezelligheid en privacy? Dan is deze parel in Anklaar de sleutel tot jullie nieuwe hoofdstuk. Met een energielabel B, een instapklare afwerking, een eigen garage, een zonnige tuin en alle nodige voorzieningen binnen handbereik, biedt dit huis alles wat je hartje begeert.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

Energielabel B: Duurzaam wonen met een lage energierekening.
Instapklaar: Pak je spullen en trek er direct in.
Eigen Garage: Nooit meer zoeken naar een parkeerplek.
Zonnige Tuin: Geniet van de zuidoostelijke ligging.
Nabij Voorzieningen: Alles wat je nodig hebt, ligt om de hoek.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar comfort en gemak naadloos samenvloeien. Dit huis ademt een sfeer uit waar je je direct thuis voelt. Met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 216 vierkante meter is er ruimte in overvloed. De tuin, gelegen op het zuidoosten, vangt de zonnestralen op van de vroege ochtend tot de late namiddag, waardoor je elk seizoen kunt genieten van licht en warmte.

De vijf slaapkamers bieden een flexibele indeling voor zowel werk als ontspanning. Stel je voor: een eigen kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen of een serene plek om je terug te trekken met een goed boek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De gesloten keuken, vernieuwd in 2015, is een culinair atelier waar je in alle rust de heerlijkste gerechten bereidt. De geur van versgebakken brood of een stoofpotje dat pruttelt op het vuur maakt van deze keuken het hart van het huis.

DE ESSENTIE VAN THUIS IN 100 WOORDEN

Dit huis in Anklaar is een droomstart voor iedereen die een nieuw hoofdstuk wil beginnen. Met een energielabel B geniet je van duurzaamheid en comfort. Het instapklare karakter zorgt ervoor dat je zonder zorgen direct kunt beginnen met leven. De eigen garage biedt gemak en veiligheid. De zonnige tuin, perfect georiënteerd op het zuidoosten, nodigt uit tot ontspanning en samenzijn. En met alle voorzieningen binnen handbereik, woon je in een omgeving die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 487

Overige

Perceel oppervlakte 216
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 487

Overige

Perceel oppervlakte 216
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn