Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In Maastricht bieden wij aan een rustige en gunstig gelegen instapklare woning in een mooie, een goede en kindvriendelijke buurt met jonge gezinnen. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 125 m² en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 200 m². De woning is gebouwd in 1989 en heeft een energielabel C. Deze woning is voorzien van acht zonnepanelen op de zuidzijde van het dak.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.
Het centrum van Maastricht ligt op fietsafstand en door middel van de stadsbus binnen handbereik.
De supermarkt ligt op loopafstand en het MUMC+ op enkele fietsminuten.
Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts twee minuten rijden.

Indeling
De begane grond bestaat uit de entree met trap naar de eerste verdieping, een royaal toilet, de uitgebreide meterkast en de toegang naar riante leefruimte.
Deze zeer riante leefruimte bestaat uit een woonkamer, een open keuken en een open serre met optimaal tuincontact. Vanuit de serre is toegang naar de bijkeuken en berging die onderdeel zijn van de voormalige garage. (De garagepoort is niet verwijderd zodat de totale ruimte weer ingericht kan worden als garage.)
De woonkamer heeft een parketvloer en stucwerk op de wanden. De open keuken is uitgerust met een keukenblok, een afzuigkap, een close-in boiler, een koelkast, een vierpits gasfornuis en een spoelbak. De serre heeft een plavuizenvloer. Vanuit de serre heeft u toegang naar de tuin via een schuifpui. Deze tuin heeft optimale privacy en is ingericht door een plantenliefhebber. De bijkeuken is voorzien van een keukenblok met onderkast en bovenkasten, de wasmachine-en vaatwasser-aansluiting.
 
De eerste verdieping.
Deze bestaat uit de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer een en twee zijn ca. 10,5 m². De derde slaapkamer is ca. 6,5 m². De badkamer heeft een ligbad, een wastafel en een tweede toilet.

De 2de verdieping.
Een grote master bedroom met kastruimte en bergruimte. Door de grote dakkapel en een apart veluxraam is er veel lichtinval op deze vierde slaapkamer. Tevens is er een aparte ruimte voor de Cv-ketel en de omvormer voor de zonnepanelen.
Kortom, een woning die het waard is om te bewonen in een mooie omgeving.

De genoemde maten zijn ca., hieraan kunnen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 200
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 200
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Maastricht