Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART IN MAASNIEL

Stel je voor: je eerste eigen thuis, een plek waar comfort en gemak samenkomen, direct klaar om jouw nieuwe avonturen te beginnen. Dit is geen droom, maar een betaalbare realiteit in het charmante Maasniel. Voor jou, de enthousiaste starter, ligt hier een gouden kans om zonder zorgen te verhuizen naar een huis dat al op weg is naar een duurzame toekomst. En dat alles op een steenworp afstand van het bruisende hart van Roermond. Zie jij jezelf al zitten in je zonnige tuin, genietend van de rust en ruimte?

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ:

Startersgeluk: Een ruime en betaalbare woning, perfect voor jouw eerste stap op de woningmarkt.
Sleutelklaar: Pak je spullen maar, want dit huis is klaar voor directe intrek zonder verbouwingsstress.
Duurzaam Domicilie: Met zonnepanelen op het dak en isolatiemogelijkheden binnen handbereik, is jouw ecologische voetafdruk hier al flink verkleind.
Locatie, Locatie, Locatie: Gelegen in een rustige straat in het geliefde Maasniel, met het centrum van Roermond om de hoek.
Ruimtelijk Raffinement: Een slim verplaatste keuken naar de aanbouw zorgt voor een zee aan leefruimte op de begane grond.
Zomerse Zaligheden: Een eigen tuin met ochtendzon en achterom, waar je deze zomer al van kunt genieten.

JOUW NIEUWE THUIS IN DETAIL

EEN WARM WELKOM

Zodra je de drempel van deze woning overstapt, voel je het: dit is een thuis waar geleefd mag worden. De ruime entree nodigt uit om verder te ontdekken. De lichte woonkamer ademt een sfeer van ontspanning en biedt alle ruimte voor jouw persoonlijke touch.

CULINAIRE CREATIES IN EEN RUIMTELIJKE KEUKEN

De keuken, het hart van het huis, is strategisch verplaatst naar een aanbouw. Hierdoor is er een open, lichte ruimte ontstaan waar je niet alleen je kookkunsten kunt etaleren, maar ook met vrienden en familie kunt tafelen. De geur van versgebakken brood, de klanken van lachende gasten; dit wordt het decor van vele mooie herinneringen.

DUURZAAM EN BETAALBAAR WONEN

De vorige eigenaren hebben met zorg gedacht aan de toekomst. Zonnepanelen sieren het dak en bieden een groene stap vooruit. En mocht je nog verder willen verduurzamen, dan liggen de mogelijkheden voor het oprapen. Een lagere energierekening en een warm hart voor de planeet gaan hier hand in hand.

EEN OASE VAN RUST

De slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. Drie in getal, elk met hun eigen karakter, wachten op jouw invulling. Of het nu gaat om een serene slaapkamer, een productieve thuiswerkplek of een creatieve speelkamer, de ruimtes zijn veelzijdig en klaar voor jouw dromen.

DE TUIN: JOUW GROENE SANCTUARIUM

De tuin, gelegen op het oosten, vangt de ochtendzon en nodigt uit tot vroege ontbijtjes in de buitenlucht. Met een eigen achterom is gemak gegarandeerd. Hier wordt het ontvangen van vrienden een prachtige ervaring. Zie je het al voor je? Zomeravonden lang genieten van de sterrenhemel, terwijl de geur van bloeiende bloemen je zintuigen prikkelt.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek een starterswoning die uitblinkt in ruimte, comfort en duurzaamheid. Direct beschikbaar, dus verhuisdozen uitpakken en wonen maar! De zonnepanelen zorgen voor een groene toekomst en de rustige ligging in Maasniel is ideaal. De keuken in de aanbouw biedt een zee aan leefruimte en de tuin met ochtendzon is klaar voor jouw zomerse genot.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 181
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 181
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond

Wooninfluencers

Laden..