Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In Maastricht bieden wij deze rustig gelegen, gerenoveerde, instapklare, half vrijstaande hoekwoning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een zijingang. Een prettig gezinshuis in de wijk "De Heeg" met diverse voorzieningen, zoals winkels en basisschool in de nabije omgeving. Het centrum van Maastricht is slechts op 5 automin. verwijderd. Het MUMC+ en UM is op fietsafstand te bereiken.

-Indeling:

-Begane grond:
In de hal (ca. 7 m²) bevinden zich de toiletruimte, meterkast, woonkamer toegang en de trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte is betegeld, en voorzien van een hangcloset met fonteintje. De verrassend ruime, uitgebouwde woonkamer (ca. 38 m²) heeft een prachtige lichtinval door de grote schuifpui aan de achterzijde van de woning, en is voorzien van een mooie, lichte visgraat PVC vloer en airconditioning. De keuken (ca. 10 m²) is toegankelijk via de woonkamer. De mooie houten keuken met kunststof werkblad, is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, afzuigkap en een 5-pits gasfornuis. Middels een deur in de keuken is de bijkeuken (ca. 5 m²) te bereiken. De bijkeuken is praktisch voor het opbergen van voorraden en tevens bevindt zich hier de wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers, 1 badkamer en de toegangstrap naar de tweede verdieping. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Badkamer: De betegelde, nette, badkamer is ca. 5 m² groot en voorzien van: een douchecabine, hangcloset en een wastafelmeubel.

-Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich de riante, vierde slaapkamer. De huidige bewoners, hebben na verbouwing, o.a. 2 dakkapellen, een prachtige, ruime 4 de slaapkamer gerealiseerd.
• Slaapkamer 4: Deze hele ruime slaapkamer is ca. 23 m² groot en is voorzien van airconditioning. Door de grote dakkapellen aan weerzijde, zorgt dit voor extra ruimte maar ook veel extra daglicht. Tevens bevindt zich hier de HR Cv-ketel (2015, Nefit, Eigendom).

-Garage:
De garage (ca. 13 m²) is via de oprit te bereiken door middel van dubbele houten poort. De garage is ruim genoeg voor het opbergen van spullen waaronder fietsen e.d. De garage beschikt tevens over verwarming, elektriciteit en een praktische ruime bergzolder. De oprit, op eigen terrein, biedt plaats voor 1 auto. Aan de overzijde en rondom de woning zijn meerdere parkeermogelijkheden op de straat.

-Tuin:
Vanuit de woonkamer en de keuken is de praktische, onderhoudsvriendelijke achtertuin te bereiken. De tuin biedt veel privacy, en is voorzien van een ruime berging en een overdekt zitgedeelte, waar het heerlijk beschut zitten is. Tevens is aan de achterzijde van dit overdekt gedeelte, nog praktische extra bergruimte aanwezig. Deze kan eventueel plaats bieden voor o.a. fietsen. De tuin is via een praktische zijingang te bereiken.

Nadere bijzonderheden:
• Kozijnen: houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
• Volledig voorzien van rolluiken
• Instapklare , volledig gerenoveerde, woning, op een geliefde locatie, dichtbij verschillende uitvalswegen en o.a. MUMC+, met 4 slaapkamers.
• Centrale verwarming: HR Cv combi-ketel (2015, Nefit, Eigendom)
• 14 zonnepanelen in eigendom
• Energielabel A.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is gelegen in de wijk De Heeg. De woning bevindt zich op een zeer gunstige ligging ten aanzien van winkels, wegen en openbaar vervoer. Ook zijn bedrijven als het MECC, UM en MUMC+ op loop/fietsafstand. Het stadscentrum van Maastricht is op 10 minuten fietsafstand gelegen, en ook met het openbaar vervoer of per auto gemakkelijk en snel te bereiken. Uitvalswegen naar autosnelwegen zijn eveneens gemakkelijk en snel te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 580
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 257
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 580
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 257
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij