Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouwgrond te koop: Mooie bouwkavel (905 m2) aan de Dorpstraat te Oirsbeek.

Locatie:
Deze royale bouwkavel zijn gelegen aan de Dorpstraat te Oirsbeek.
Deze rustige en prettige woonomgeving bevindt zich midden in de dorpskern van Oirsbeek, nabij alle voorzieningen. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. een supermarkt, basisschool en lijnbusverbinding.

Maatvoering:
Oppervlakte perceel: 905 m2
Frontbreedte: ca. 15 meter
Diepte: ca. 60 meter

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan "Kernen Schinnen" is van toepassing.
De architect dient zich bij het ontwerpen van de woning te houden aan het bestemmingsplan. Informatie over dit bestemmingsplan is verkrijgbaar via de website omgevingswet.overheid.nl. Het gehele bestemmingsplan ligt tevens ter inzage bij de Gemeente Beekdaelen.

Bodeminformatie:
Er heeft in 2023 een verkennend bodemonderzoek (inclusief PFAS-onderzoek) plaatsgevonden. Op basis van de resultaten van onderhavig verkennend bodemonderzoek wordt geconcludeerd dat de vastgestelde kwaliteitsklasse geen belemmering vormt voor de voorgenomen (bouw)activiteiten op de locatie.

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 10.4 % of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 905

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 905

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Royworks De Makelaar