Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan doorgaande weg in Oirsbeek gelegen goed onderhouden en zeer riante 2-onder-1-kapwoning met tuin, dakterras en ruime garage. De woning beschikt over een luxe keuken en maar liefst over 7 slaapkamers en 2 badkamers. Centraal gelegen nabij voorzieningen en uitvalswegen. Ideale woning voor grote gezinnen, dubbel bewoning of kopers die werk en wonen willen combineren.


Ruim opgezette entree, hal, meterkast. Berging (1.80 x 1.70 m) welke momenteel in gebruik is als garderobekast. Grotendeels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Multifunctionele ruimte (3.20 x 6.00 m) ideaal te gebruiken als slaapkamer of werkruimte. Ruime woonkamer (ca. 48 m2) met veel lichtinval, openslaande deuren naar terras en sierschouw met pelletkachel (ter overname). Luxe keuken (massief eiken) in hoekopstelling voorzien van natuurstenen werkblad en navolgende apparatuur: vaatwasser, gasfornuis en wasemkap. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een fraaie siergrindvloer.

Overloop met vide. Slaapkamer I (3.64 x 4.15 m). Slaapkamer II (ca. 2.48 x 4.15 m) welke momenteel in gebruik is als inkoopkast. Grotendeels betegelde badkamer voorzien van vloerverwarming, douche, ligbad, wastafel en extra toilet. Slaapkamer III (3.44 x 3.62 m) met toegang tot dakterras. Slaapkamer IV (3.21 x 3.68 m). Grotendeels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Tweede grotendeels betegelde badkamer voorzien van douche en wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van een pvc vloer.

Overloop met vliering. Slaapkamer V (3.23 x 1.62/3.20 m). Slaapkamer (3.23 x 2.67 m). Berging (2.20 x 2.76 m) met CV-opstelling (Nefit HR107), boiler (Nefit, 120 liter) en mechanische ventilatie-unit. De gehele tweede verdieping is voorzien van een pvc vloer.

Souterrain

Provisiekelder (3.46 x 3.56 m).

Geheel ommuurde, onderhoudsvriendelijke achtertuin met terras en gazon. Dakterras (10.46 x 2.26/2.62 m).

Parkeervoorzieningen
Ruime garage (9.48 x 4.04/5.05 m, hoogte 3.01 m) voorzien van elektrische sectionaal poort en loopdeur. Oprit.

Algemeen
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 223
Inhoud woonhuis 954
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 375
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 7

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 223
Inhoud woonhuis 954
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 375
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 7

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

GEWOON Makelaardij