Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze instapklare vakantiewoning, genaamd 'Berkel 416', staat op EuroParcs Kaatsheuvel.

De Berkel 416 is een uiterst sfeervolle woning, gekenmerkt door haar fraaie design, grote raampartijen en warme interieur. Door de moderne stijl gecombineerd met de warme hout tinten voelt u zich al gauw helemaal thuis in deze woning!

Met 2 slaapkamers is deze woning geschikt voor 4 personen en zijn beide kamers voorzien van meer dan genoeg kastruimte. De badkamer bestaat uit een riante douchecabine, toilet en een wastafelmeubel. De open keuken is afgewerkt in een donkere tint en is uitgevoerd met verschillend inbouwapparatuur.

Via de keuken betreedt u de gestylede woonkamer, compleet met modern afgewerkte wandbekleding. U kunt hier heerlijk neerploffen op de bank, lekker dineren aan de eettafel of de natuur bewonderen van achter het raam. De forse raampartijen zorgen niet alleen voor veel natuurlijk lichtinval, maar zijn ook werkzaam als klapdeuren! Via deze deuren maakt u intrede in strak aangelegde tuin.

Deze prachtige woning is mede door zijn ligging geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiehuis zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Kenmerken:

Bouwjaar: 2021
Woonoppervlak: 45 m2
Perceelgrootte: 202 m2


Over EuroParcs Kaatsheuvel...

EuroParcs Kaatsheuvel ligt in een sprookjesachtige omgeving dat wordt gedomineerd door bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien ligt de Efteling om de hoek. Op een half uurtje rijden vind je ook de gezellige steden Tilburg en Breda. Dat maakt EuroParcs een heerlijk vakantiepark voor het hele gezin!

Benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 202
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 202
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij