Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wees welkom bij Berkel 424: een zeer comfortabele recreatiewoning op EuroParcs Kaatsheuvel. Geniet van al dat deze prachtige woning te bieden heeft, compleet met een goed onderhouden tuin en een schitterend terras.

De praktische indeling zorgt ervoor dat de woning zeer ruim aanvoelt. Bovendien draagt het karakteristieke puntige dak bij aan de sfeer en uitstraling van de woning. De vele raampartijen rondom laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen.

De slimme indeling omvat twee slaapkamers, een badkamer en een open keuken die overgaat in de woonkamer.

De hoofdslaapkamer beschikt over een heerlijk tweepersoonsbed en een ruime kledingkast met schuifdeuren. In de tweede slaapkamer vindt u twee eenpersoonsbedden en eveneens een kledingkast.

Een ruime badkamer bevindt zich tussen de twee slaapkamers. Deze badkamer is zeer netjes afgewerkt en voorzien van een neutraal kleurenschema. Hier vindt u een toilet, een breed wastafelmeubel met spiegel en een riante douchecabine met een glazen deur.

De moderne keuken straalt elegantie uit met zijn zwarte kleur en eigentijdse stijl. Voorzien van luxe inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, inductiekookplaat en een combimagnetron, vormt de keuken een harmonieus geheel met de natuurlijke omgeving en creëert een naadloze overloop naar de woonruimte.

De smaakvol ingerichte woonkamer biedt een comfortabele zithoek en eethoek. De ruimte is stijlvol gedecoreerd met hoogwaardig meubilair.

Deze comfortabele vakantiewoning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Dankzij de directe instapklaarheid is deze woning uitermate geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik, of een combinatie van beide.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 45 m2
Perceelgrootte: 227 m2
Personen: 4
Inclusief: inventaris

Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. Zo geeft u alles uit handen en hoeft u alleen maar te genieten van de royale verhuuropbrengst!

Over EuroParcs Kaatsheuvel...

EuroParcs Kaatsheuvel ligt in een sprookjesachtige omgeving dat wordt gedomineerd door bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien ligt de Efteling om de hoek. Op een half uurtje rijden vind je ook de gezellige steden Tilburg en Breda. Dat maakt EuroParcs een heerlijk vakantiepark voor het hele gezin!

Benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 227
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 227
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij