Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN HUIS zondag 16 juli 12:00u - 16:30u OPEN HOUSE Sunday 16th July 12:00h - 16:30h Kom kijken naar dit hoogwaardig afgewerkte en verrassend ruime maisonnette appartement van maarliefst 104m²! Het appartement beschikt over een viertal slaapkamers, ruime living, luxe keuken en een balkon op het zuiden. Op de eerste verdieping is het leefgedeelte en de tweede verdieping is het slaapgedeelte. De ligging is perfect ten opzichte van winkels, gelegen onder het appartement, maar ook de uitvalswegen naar A2 en A50, openbaar vervoer (bushalte), scholen en sportvoorzieningen zijn goed bereikbaar. Kortom een mooi geheel welke u van binnen moet zien om de goede indruk van te krijgen.

Begane grond Centrale entree met intercom en brievenbussen. De trappengang geeft toegang tot de galerij welke toegang biedt tot de appartementen. In het souterrain is de eigen berging gelegen.

1e verdieping Entree met toegang tot de hal met de meterkast, de trapopgang met daaronder een praktische bergkast en de toiletruimte. De toiletruimte is modern qua inrichting en is voorzien van wandcloset, fonteintje en een raam voor natuurlijke ventilatie. De vloer is afgewerkt in hoogwaardig laminaat in visgraat motief welke is doorgelegd tot in de woonkamer en keuken. Een moderne glazenschuifdeur zorgt voor een transparante doorgang naar de woonkamer.

De woonkamer is een heerlijk lichte en sfeervolle ruimte waar meerdere indelingsmanieren mogelijk zijn. De grote raampartijen zorgen voor een prettig lichtinval. In open verbinding met de woonkamer is de keuken bereikbaar; dit moderne keukenmeubel in dubbele wandopstelling is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden en apparatuur: een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. De ingebouwde kast biedt extra bergruimte.

2e verdieping De overloop is voorzien van een nette laminaatvloer welke is doorgelegd tot in de slaapkamers. Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Vanuit de overloop toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De keurig afgewerkte en royale slaapkamers zijn allemaal voorzien van grote raampartijen die ook hier zorgen voor een prettig lichtinval. Een van de kamers geeft toegang tot het balkon. Dit balkon is een heerlijke plek met een zonnige ligging op het zuiden. In dezelfde stijl als het toilet beneden is deze badkamer voorzien van luxe sanitair; een inloopdouche met handdouche, een wandcloset en een fraai badkamermeubel met dubbele wastafel.

Bijzonderheden: - Geheel gemoderniseerd en instapklaar; - In 2019 grotendeels gemoderniseerd; - De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 237,- exclusief voorschot stookkosten; - Een viertal ruime slaapkamers; - Luxe en complete keuken (2019); - Een zonnig balkon op het zuiden; - Energielabel D; - Het appartement is verdeeld over 2 woonlagen (maisonnette); - Eigen berging in souterrain; - Gratis parkeergelegenheid om rondom het appartement; - Gelegen nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen; - Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA