Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In groene villawijk gelegen, zeer degelijk gebouwd vrijstaand huis met inpandige garage en slaap- en badkamer op begane grond. Met de meer centrale positionering op het perceel van 862 m² word je altijd omringd door je eigen tuin en zijn er veel mogelijkheden voor de aanleg van terrassen, speelhoeken en een grote oprijlaan. Laat je inspireren door een bezichtiging, we denken graag mee met jouw woonwensen.

Indeling

Begane grond

Via de oprijlaan is de entree aan de zijgevel bereikbaar. Ruime hal met trappartij garderobe met toiletruimte. Deze garderobe is eveneens een portaal naar de keuken. Zowel vanuit de keuken als de hal zijn de woonkamer bereikbaar waar zich twee zitgedeeltes bevinden in open verbinding met centraal een open haard.

Aan de woonkamer grenst een forse ouderslaapkamer met aansluitend een tweede badkamer. Indien deze niet (direct) gewenst is kan dit een fantastische kans zijn voor het vergroten van de woonkamer waarbij in de toekomst de mogelijkheid voor een slaap- en badkamer blijft bestaan. Er ontstaat dan een living van bijna 60 m² excl. keuken; er bestaat ook een optie om de dichte keuken open te maken.

Vanuit de keuken is een portaal naar de wasruimte en garage bereikbaar. Dit portaal grenst aan de zijgevel en heeft een deur naar de zijtuin/oprijlaan met daarmee de mogelijkheid om "achterom" binnen te komen.

Eerste verdieping

Overloop met vide en toegang tot berg-/stookruimte, badkamer en drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer (momenteel met keukenopstelling vanwege voormalige dubbele bewoning) ligt aan de achterzijde. Via een luik in de overloop is de bergzolder (geen stahoogte) bereikbaar.

Tuin

In dit huis ben je altijd omringd door het groen met deze tuin rondom met aan de achterzijde een groot gazon met terras. Er zijn veel mogelijkheden voor het aanleggen van extra terrassen. De tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie.

Bijzonderheden

- Prettige locatie waar rust de boventoon voert maar je toch gunstig woont ten opzichte van centrum en snelwegen. - De vloer is gefundeerd op staal en voorzien van 30 mm tempex. Spouwmuren geïsoleerd met 70 mm glaswolplaten. Dakisolatie middels Unilin dakplaten 24 mm. Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. - Betonnen vloeren. Vloer bergzolder betreft een houten balklaag.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 749

Overige

Perceel oppervlakte 862

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 749

Overige

Perceel oppervlakte 862

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars