Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Soms kom je weleens van die plekken tegen die met een beetje liefde en aandacht tot iets schitterends kunnen groeien. Daar is deze woning er zeker eentje van! Een twee-onder-een-kap woning met 4 slaapkamers en een ruime-, in spouw gebouwde garage (met kap) welke naar wens ook goed om te vormen is naar een werkruimte, kantoor of hobbyruimte aan huis. Wat voor moois je hier wel niet van zou kunnen maken....

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met trapopgang, meterkast en toegang tot de keuken en kelder. De kelder is een ideale bergruimte voor voorraden en uiteraard als wijnkelder! Dichte keuken in hoekopstelling, voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, magnetron en koelkast. Door de keuken bij de woonkamer te voegen creëer je een zee aan ruimte en veel mogelijkheden, zoals een prachtige leefkeuken met kookeiland. De doorzonwoonkamer geniet veel lichtinval vanwege de grote raampartijen aan voor- en achterzijde.

Achter de keuken bevindt zich de wasruimte met de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling voor de cv. combiketel. Aangrenzend de toiletruimte en de 2e badkamer met douchehoek.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet en wastafel. Aan de overloop is een inbouwkast opgeofferd hier is de vaste trap naar zolder gemaakt.

2e verdieping: Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping met voorzolder, een dakkapel over de volledige breedte van de woning en de 4e slaapkamer.

Buiten: Fijne diepe zij- en achtertuin op het noordoosten met een deel bestrating, gazon en plantenborders. De vrijstaande stenen garage achter op het perceel is voorzien van een handmatige garagedeur, water, elektra en een vliering.

Bijzonderheden: • Als onderdeel van de nieuwe N69 is de Bergstraat recent compleet opnieuw ingericht, vergroend en verkeersluwer gemaakt met de fietser in de hoofdrol. • Basisscholen (Agnetendal en Martinus), bushalte (bus naar Eindhoven) en winkelcentrum De Belleman zijn op loopafstand gelegen. Het gezellige dorpscentrum van Valkenswaard is echter ook binnen 5 fietsminuten bereikbaar. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels de nieuwe N69. • De vrijstaande stenen garage is ca. 41m² groot en naar wens ook goed om te vormen naar een werkruimte, kantoor of hobbyruimte aan huis. • Er wordt van gemeente Valkenswaard een stukje restgrond aan de voorzijde van het perceel in bruikleen genomen van 24 m2. De koper kan ervoor kiezen dit stukje over te kopen of te huren tegen een huurprijs van € 79,92,- per jaar plus éénmalige inschrijfkosten van € 25,-.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 310

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 310

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars