Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Startprijs € 975.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop in Valkenswaard, De Gijrath 1;

Laat u verwelkomen door deze unieke plek in het centrum van Valkenswaard "de Hooghe wedert "en ervaar het vakmanschap van deze bijzondere woning!!

Samen met binnenhuisarchitect Boudewijn Slings heeft de eigenaar ervoor gekozen om voor dit unieke stijlvolle appartement alleen maar gebruik te maken van hoogwaardig design met een hoog afwerkingsniveau, over elk detail is nagedacht.
Het appartement op de begane grond heeft een woonoppervlakte van maar liefst 182 m2 met 118 m2 terras!!! Gesitueerd in hartje Valkenswaard met o.a. uitzicht op de Kleine Markt. Het biedt een zeer royale living, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een onderliggende garage met 2 parkeerplaatsen. Energielabel A.

Stap binnen in de hal en ervaar de perfectie van de op maat gemaakte garderobekast met handige opbergruimte voor uw jassen en tassen en een stijlvolle plafondhoge spiegel.
In het gastentoilet accentueert een grote ronde spiegel de ruimte, terwijl een walnoot plateau met wasbakje een vleugje natuurlijke luxe toevoegt.

Ook in de living stralen de op maat gemaakte wanden en kasten elegantie uit, terwijl het plafondhoge marmer een gevoel van grandeur toevoegt aan de ruimte. De wanden zijn uitgevoerd in stucwerk en in prachtig walnoot hout, terwijl grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Het verlaagde plafond met indirecte verlichting en de openhaard creëren een sfeervolle ambiance.
De aangrenzende knusse werkplek is een ruimte van rust en inspiratie. Het sfeervolle bankje nodigt uit tot ontspannen momenten met een goed boek terwijl het bureau een ideale plek is voor creativiteit en concentratie. De open boekenkast van walnoothout voegt warmte en karakter toe aan de ruimte.

De openkeuken is een meesterwerk van design en functionaliteit inclusief de hoogwaardige apparatuur. Het witte maatwerk straalt elegantie uit en biedt een tijdloze uitstraling. De combinatie van kleuren en materialen creëert een harmonieus geheel waardoor de keuken een echte eyecatcher wordt. Er is plek voor een grote eettafel en middels de schuifpui heeft u directe toegang tot het prachtige grote terras.

De zeer praktische bijkeuken heeft plafondhoge op maatgemaakte opbergkasten, een pantry en aansluiting voor het witgoed.

Prachtige sfeervolle ouderslaapkamer, door het hoge afwerkingsniveau straalt deze ruimte elegantie en functionaliteit uit.
De achterwand heeft een nis waar je een aanpasbare foto kunt plaatsen zodat je de sfeer van de ruimte naar eigen wens kunt veranderen. Toegang tot het terras van 118 m2. Daarnaast is er een kleedruimte met ingebouwde Molteni garderobekast en aansluitend een badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een ligbad, een stijlvolle wastafel met ombouw en een toilet.

De 2e slaapkamer heeft een eigen werkplek en aansluitend een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Ook deze kamer laat u verrassen door de elegante uitstraling!

Dit appartement biedt maar liefst 118 m2 aan terras omringd met groen. Het terras is gedeeltelijk overdekt en verdeeld over het hele terras is er verlichting in de muur voor een sfeervolle ambiance.

In de gezamenlijke ondergrondse parkeergarage is er plek voor 2 auto’s en een afsluitbare berging met ja, let op, ook hier op maat gemaakte kasten om alles in op te bergen.

BELANGRIJK:
* Bouwjaar 2018, inhoud ca 607 m³, woonoppervlakte ca. 182 m²
* Energielabel A en volledig geïsoleerd
* parkeergarage heeft verwarmde oprit
* VVE bijdrage € 385.00
* Zoals u in de tekst heeft gelezen en u op de foto’s heeft kunnen zien is het u duidelijk dat de eigenaar gebruik heeft gemaakt van duurzame materialen. Hier nog een kleine opsomming waar u dan o.a. aan moet denken: maatwerk interieur, grote vloertegels met vloerverwarming, WTW luchtcirculatie met 5 graden koeling, luxaflex met Somfybediening voor alle ramen, screens, inbouwspots, marmer en plintradiator


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 607
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
CV ketel combi Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2018
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 607
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
CV ketel combi Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2018
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij