Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit in het mooie- en groene Borkel & Schaft gelegen robuuste vrijstaande woonhuis heeft nogal wat te bieden! Energielabel A, een hoog afwerkingsniveau (instapklaar!) en een heerlijke achtertuin met een in spouw gebouwd bijgebouw. Vier ruime slaapkamers en een speel-/werkkamer op de begane grond maken dit huis tot de ideale gezinswoning.

Indeling

Begane grond: Entree in de lichte hal met toegang tot de woonkamer, meterkast, de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping. Royale woonkamer met eikenhouten vloer en een schuifpui aan de achterzijde met een mooi uitzicht op de grote achtertuin. Aan de voorzijde van de woonkamer is een separaat gedeelte welke ideaal is als werkkamer of als speelkamer voor de kinderen.

De dichte keuken is in 2020 volledig gemoderniseerd en beschikt over een hoekopstelling met composiet werkblad, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven/magnetron. Vanuit het tussenportaal met doorgang naar buiten is de bijkeuken bereikbaar. Deze praktische ruimte beschikt over een vaste kastenwand en een uitstortgootsteen.

1e verdieping: Wat gelijk opvalt op deze verdieping is de zeer ruime overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de overloop grenzen 3 royale slaapkamers, de inloopgarderobe en de badkamer. Luxe- en licht betegelde badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel in meubel.

2e verdieping: Op de overloop is plaats gemaakt voor de wasapparatuur en de c.v.-combiketel. Voorts bevindt zich hier de grote 4e slaapkamer met eigen inbouwkast.

Buiten: De heerlijke achtertuin is op het zuidoosten gelegen en biedt een overdekt terras, groot gazon en plantenborders. Je kunt met recht spreken over een ideale plek voor ontspanning en vermaak. Achter op het perceel staat het in spouw gebouwde bijgebouw (ca. 22m²), perfect voor hobby's of een beroep aan huis. Ook de voortuin is verzorgd aangelegd en hier zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd.

Bijzonderheden: • Energielabel A! • Kindvriendelijke ligging aan een rustige straat. • Borkel & Schaft is een kerkdorp ten zuiden van de gemeente Valkenswaard. Fraai gelegen in het groen en direct grenzend aan natuurgebied de Malpie. De woning ligt op loopafstand van het dorpsplein met kiosk, horeca, basisschool, kinderopvang en buurthuis. Het centrum van Valkenswaard ligt op ca. 10 autominuten. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus, met de auto middels de nieuwe N69 (10 a 15 minuten).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 442

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 442

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars