Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Wandelakker 70 in de groene en gezellige wijk Gageldonk in Breda! Deze ruime woning is ideaal voor grotere gezinnen en beschikt over een grote living, vier slaapkamers, een riante open woonkeuken en energielabel A. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, omringd door veel groen en aan de achterzijde uitkijkend over Landgoed de Burgst.

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een vanaf prijs: € 550.000,- K.K.

Bij binnenkomst in de woning komt u in de hal, welke toegang geeft tot de ruime en lichte woonkamer waar de eyecatchers van deze woning zich bevinden. De riante ruimte van circa 90m2 is verdeeld in verschillende open ruimtes waaronder de ruime woonkeuken met kookeiland van maar liefst drie meter die gemaakt is van 10 cm dik massief Jatoba harthout. De keuken is verder voorzien van moderne apparatuur zoals een wokbrander, kookplaat, stoomoven en heteluchtoven van het merk Gaggenau, een vaatwasser op hoogte, koel-vries combinatie en een afzuigkap van en biedt daarnaast voldoende opbergruimte. Middels een lichtkoepel en een schuifpui aan de achterzijde van de woning komt er een mooie lichtval binnen.

De woonkamer is heerlijk ruim en beschikt over grote ramen aan de voor- en achterzijde, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt. De ruime living beschikt over verschillende ruimtes zoals een eethoek, een zitgedeelte met sfeervolle open haard en aan de voorzijde is een mooie ruimte voor een rustige werkplek. De woonkamer is verder voorzien van een warme eikenhouten vloer en onder de trapopgang bevindt zich een ruime voorraadkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer, voorzien van een douche in bad, ligbad, wastafel en toilet.

De woning is zeer energiezuinig met energielabel A, wat betekent dat de woning goed geïsoleerd is en laag in energieverbruik is omdat deze woning aangesloten is op het warmtenet.

De riante tuin is gelegen op het Oosten, maar doordat er geen directe belemmeringen zijn is er altijd zon in de tuin.

De wijk Gageldonk in de Haagse Beemden staat bekend om zijn groene omgeving en is ideaal voor gezinnen. Er zijn diverse speelplekken en groenvoorzieningen in de buurt. Ook zijn er diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, supermarkten en winkels.

Het centrum van Breda is gemakkelijk bereikbaar per fiets of met het openbaar vervoer. De wijk is gelegen aan de rand van Breda, waardoor u ook gemakkelijk de natuur in kunt trekken voor een mooie wandeling of fietstocht.

Kortom, Wandelakker 70 is een ruime en energiezuinige woning, ideaal voor grotere gezinnen. De groene omgeving en goede voorzieningen maken deze woning de perfecte plek om thuis te komen. Kom snel een kijkje nemen en ervaar het zelf!

Kenmerken: - Ruime woning met maar liefst 180m2 woon oppervlakte; - Energiezuinig met definitief label A; - Living met zithoek, openhaard, werkruimte en eethoek; - Keuken met Gaggenau apparatuur; - Heerlijke tuin op het Oosten en rustig gelegen;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 665

Overige

Perceel oppervlakte 368

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 665

Overige

Perceel oppervlakte 368

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda