Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Plantsoen 86 Prinsenbeek

Ben je op zoek naar een ruim opgezette hoekwoning in een rustige straat op een gunstige locatie in Prinsenbeek? Deze woning is voorzien van een eigen garage en een carport.

De woning beschikt over een lichte T vormige woonkamer met aangrenzend de half-open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder verdieping heeft dankzij de ruime dakkapellen een zeer ruime vierde slaapkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden.

De woning ligt op een zeer gunstige locatie en wat verder van de straat dankzij een grasveldje dat ervoor ligt.

In de nabijheid zijn diverse voorzieningen, waaronder winkelvoorzieningen, speeltuin en scholen. Spreken deze punten je aan en ben je op zoek om een woning gedeeltelijk naar eigen smaak te moderniseren, dan zien we je graag terug tijdens een bezichtiging. Kan je niet wachten om deze woning te bezichtigen? Ga dan snel naar de website van deze woning of kijk de video voor de eerste korte rondleiding van deze woning.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 130 m² - Inhoud 435m³ - Perceel van 179m² - Voorzien van Garage en Carport - Maar liefst 4 slaapkamers en een praktische (thuis)werkplek - Zeer gunstig gelegen in het populaire Prinsenbeek - De woning is gunstig gelegen ten opzichte van vele voorzieningen - Prinsenbeek ligt dichtbij de A16 en heeft tevens een treinstation - Met enige modernisering dient men rekening te houden; - Deze woning heeft energielabel D

INDELING BEGANE GROND Entree / hal, met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. Toilet, betegeld, met fonteintje. Woonkamer met parketvloer, spachtelputz wandafwerking en toegang naar de half open keuken. De woonkamer is verder uitgerust met een schouw met een sfeervolle open haard. Aan de achterzijde gelegen keuken, in hoek opstelling, met kunststof werkblad, koelkast, 5-pits fornuis met oven, afzuigkap, spoelbak, voorraadkast en toegang naar de achtertuin. TUIN Achtertuin, gelegen op het zuiden, met bestrating, overkapping achterom en toegang tot de garage.

EERSTE VERDIEPING Overloop, met (open) trapopgang, toegang tot slaapkamers 1, 2, 3 en de badkamer. Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met tapijt vloer, granol wandafwerking en vaste kasten. Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, structuur wandafwerking en toegang naar het balkon. Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, spachtelputz wandafwerking en aansluiting voor een wastafel. Badkamer, gelegen aan de voorzijde, betegeld, met designradiator, toilet, ligbad/douchecombinatie en wastafel. ZOLDER VERDIEPING Overloop, werkruimte/werkhoek met toegang tot de zeer ruime zolderslaapkamer. Zolderslaapkamer 4, met vloerbedekking, structuur wandafwerking, dakkapel aan de voorzijde en aan de achterzijde, wastafel met warm en koud water en bergruimte Wasruimte, met opstelplaats voor wasapparatuur, CV-ketel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 179

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 179

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek