Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke eengezinswoning met energielabel B aan de Dwarsdijk in Breda met zeer grote garage van 35 m2 en een ruime badkamer. De woning heeft een woonoppervlakte van 90 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 183 m2. De woning is gebouwd in 1990.
Dwarsdijk 5 is gelegen in de wijk Asterd aan een brede weg.. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen en dichtbij allerlei voorzieningen.
Indeling
De woning heeft vier kamers waarvan drie slaapkamers en heeft een ruime badkamer met wasbak, bad, douche en toilet.
Begane grond
Overdekte entree, hal met meterkast, kast met doorstroomapparaat, toilet en trap naar de eerste verdieping.
het toilet is half betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.
De tuingerichte woonkamer (circa 5.20 x 5 m) is voorzien van een plavuizenvloer en staat in open verbinding met de keuken aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de praktische trapkast en achtertuin te bereiken.
De keuken (circa 3.45 x 3 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning in rechte opstelling, keramische kookplaat, afzuigkap, rvs spoelbak, mengkraan, diverse boven- en onderkasten en een vaatwasser.
Eerste verdieping
De volledige verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer.
Slaapkamer I (circa 3,90 x 3,10 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een raam aan de achterzijde en een velux dakraam.
Slaapkamer II (circa 3,90 x 2,00 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een raam aan de achterzijde die van vloer tot plafond reikt.
Slaapkamer III (circa 2.10 x 2,00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning met een raam aan de voorzijde dat van vloer tot plafond reikt.
De badkamer (circa 4.46 x 3.03 m) is volledig betegeld, praktisch ingericht en voorzien van toilet, douche met thermostaatkraan, bad met thermostaatkraan en een wastafel met mengkraan. Voor wasmachine en droger is achter de wastafel een aparte nis ingericht waardoor deze geheel aan het zicht onttrokken zijn. De badkamer heeft een Velux dakraam.
Vliering
Via vlizotrap is de vliering te bereiken, hier bevindt zich de unit van het centraal afzuigsysteem.
Tuin
De achtertuin (15 x 5.10 m) is verzorgd aangelegd, voorzien van diverse terrassen en een buitenkraan. De tuin is gelegen op het noordwesten en bereikbaar via de woonkamer en de garage en biedt optimale privacy.
Garage
Grote stenen garage (circa 5m x 7m) achterin de tuin waar 2 auto's in passen (1 wat kleinere), deze is voorzien van elektra, grote, volledig automatische garagedeur en aparte loopdeur aan de straatzijde (Grote Dijk) en een loopdeur aan de tuinzijde.
De wijk Asterd is een kindvriendelijke wijk die zich kenmerkt door de fraaie opzet met o.a. verkeersluwe hofjes, waterloopjes en veel groen. De bushalte richting het centrum en station Breda is om de hoek gelegen. Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum Heksenwiel, het Haagse Beemdenbos en mooi natuur- en recreatiegebied de Vierde Bergboezem. Ook ten opzichte van basis- en middelbare scholen en diverse sportverenigingen is de woning gunstig gelegen. Op fietsafstand zijn het station Breda-Prinsenbeek, overdekt winkelcentrum Stada Stores, het centrum en station Breda zijn goed bereikbaar. De uitvalswegen richting de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 (Den Bosch/Zierikzee) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 318

Overige

Perceel oppervlakte 183

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 318

Overige

Perceel oppervlakte 183

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl