Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale vrijstaande woning met garage is gelegen aan de ventweg van de Wouwsestraatweg op nummer 144 in Bergen op Zoom. De woning staat op een ruim perceel van maar liefst 715 m2 en heeft 221 m2 aan woonruimte. De tijd heeft in deze woning een poosje stil gestaan waardoor de woning wel weer een upgrade kan gebruiken. Zie ook de impressiefoto’s met de mogelijkheden van deze woning.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. De uitbouw/aanbouw is in gebruik geweest als mantelzorg woning en wordt verwarmd door een eigen cv-ketel. Deze ruimte kan ook op een andere manier worden benut. Een eigen bedrijf of beroep aan huis behoort hier zeker tot de mogelijkheden maar ook gelijkvloers wonen is natuurlijk mogelijk.

De in 1956 gebouwde woning beschikt op de begane grond over een hal, keuken en woonkamer. Achter de woonkamer en de keuken is een riante serre aanwezig die gedeeltelijk met elektrisch bedienbare screens is te verduisteren. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de badkamer. De vaste trapopgang naar de 2e verdieping leidt naar de enorme zolderverdieping die in 2 gedeelten is verdeeld. Hier kunnen met gemak 2 slaapkamers en een badkamer worden gecreëerd. Toegankelijk vanuit de hal ligt onder een deel van de woning een kelder.
De aanbouw (voormalige mantelzorg woning) beschikt over een eigen entree, een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. De aanbouw geeft toegang tot de serre.

Naast de woning staat een garage die plaats geeft voor 1 auto en beschikt over een elektrisch bedienbare kanteldeur. Achter de woning ligt een diepe, op het zuiden gesitueerde tuin. De woning voorziet voor een belangrijk deel in de eigen energievoorziening door de aanwezigheid van 20 zonnepanelen.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van veel voorzieningen. De basisschool en Winkelcentrum de Gagel en Piusplein liggen bijvoorbeeld op loop-/fietsafstand. Het historische centrum van Bergen op Zoom ligt op fietsafstand. Mocht je buiten de stad moeten zijn, de oprit naar de A58 richting Breda ligt vrijwel voor de deur. De A4 richting Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen is binnen enkele autominuten bereikt.

Zoekt u een royale uitgebouwde woning met mogelijkheden, die beschikt over een garage en een grote tuin en die u naar eigen wens en smaak wenst te upgraden, bel dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Hal
De woning wordt betreden in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, de keuken en de kelder. In de hal bevinden zich het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping, en de meterkast. De meterkast beschikt over 6 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars, een kookgroep en een groep voor de 20 zonnepanelen.

Kelder
Onder een deel van de woning ligt de kelder. De kelder is de ideale plek om de wijnvoorraad op te slaan of andere, niet dagelijks in gebruik zijnde zaken op te bergen.

Woonkamer
De woonkamer is toegankelijk vanuit de hal en de keuken. Het betreft een doorzon woonkamer die door de grote raampartijen veel lichtinval kent. Aan de achterzijde van de woonkamer is een schuifpui aanwezig die de verbinding maakt met de achtergelegen serre. In de woonkamer staat nog een schouw voor een gashaard. De woonkamer wordt verwarmd door radiatoren. De afwerking van de woonkamer bestaat uit een massieve parketvloer, spachtelputz op de wanden en een board plafond.

Keuken
De keuken is naast de woonkamer gesitueerd en geeft via een schuifdeur toegang tot de serre. Het aanwezige keukenblok is basic en beschikt over onder- en bovenkasten, een metalen werkblad met dubbele spoelbak. Ingebouwd is een 4-pits inductie kookplaat met hierboven de afzuigkap. In de keuken zijn 2 vaste kasten aanwezig. De afwerking van de keuken bestaat uit een betegelde vloer, voornamelijk stucwerk op de wanden en eveneens stucwerk aan het plafond.

Serre
Achter de woonkamer en de keuken ligt een riante serre. De serre geeft toegang tot de aanbouw en via een schuifpui en een loopdeur tot de achtertuin. De verbinding met de achtertuin kan hier worden gemaakt. Het is heel prettig vertoeven in de serre zeker als de zon schijnt en de schuifpui kan worden geopend. De serre is verwarmd en kan deels (dak en wanden) worden verduisterd door elektrisch bedienbare screens. De vloer van de serre is betegeld. In de serre hangen de omvormers van de 20 zonnepanelen.

Aanbouw
De aanbouw heeft aan de voorzijde een eigen entree. De entree komt uit in de slaapkamer en geeft toegang tot de hal, de badkamer en de woonkamer van de aanbouw.

Slaapkamer
De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Een 2-persoonbed kan hier worden geplaatst. De afwerking bestaat uit linoleum op de vloer, behangen wanden en een gipskartonplaten plafond.

Hal
De slaapkamer geeft toegang tot de hal. In de hal zijn de gemeenschappelijke aansluitingen voor de wasmachine aanwezig. Tevens hangen hier 2 cv-ketels, één voor de woning en één voor de aanbouw. Het betreffen Atag cv-ketels van het bouwjaar 2018 (eigendom).

Badkamer
De badkamer beschikt over een douche, een duoblok toilet en een wastafel met planchet en spiegel. De badkamer is afgewerkt met betegelde vloer en wanden en een gipskartonplaten plafond.

Woonkamer/keuken
De woonkamer met keuken liggen aan de achterzijde en kijken via de ramen uit over de achtertuin. De ruimte is groot genoeg om een zithoek te creëren en een eettafel met stoelen te plaatsen. Tegen de scheidingswand met de badkamer staat het eenvoudige keukenblok met onder en bovenkasten. Een aansluiting voor een gasfornuis is aanwezig met hierboven de afzuigkap. De afwerking bestaat uit een betegelde vloer, behangen wanden en een gipskartonplaten plafond.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geef toegang tot 4 slaapkamers.

Slaapkamer 1 (ca. 10 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. In deze slaapkamer is een vaste kast aanwezig en bevindt zich de trapopgang naar de 2e verdieping. De afwerking bestaat uit behangen wanden, parket op de vloer en een gipskartonplaten plafond.

Slaapkamer 2 (ca. 6,5 m2)
Deze slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en geeft toegang tot de badkamer. De afwerking is op de vloer na gelijk aan die van slaapkamer 1. Op de vloer ligt linoleum.

Slaapkamer 3 (ca. 10,5 m2)
Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de achtertuin. In deze slaapkamer is een vaste kast aanwezig en een wastafel. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Slaapkamer 4 (ca. 15 m2)
Deze slaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde van de woning naast slaapkamer 3. Deze slaapkamer geeft toegang tot de badkamer en beschikt eveneens over een vaste kast. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1 en 3.

Badkamer
Vanuit slaapkamer 2 en 4 is de badkamer toegankelijk. De badkamer beschikt over een ligbad en een wastafel en is afgewerkt met tot 3/4e hoogte betegelde wanden, zeil op de vloer en een gipskartonplaten plafond.

Garage
Naast de woning lig de garage met hiervoor de (eigen) oprit die kan worden afgesloten met een hek. De garage geeft plaats voor 1 auto en beschikt over een betonvloer en een elektrisch, op afstand bedienbare kanteldeur. Aan de achterzijde geeft een deur toegang tot de achtertuin.


De trapopgang in slaapkamer 1 komt uit op de grote, hoge zolder. De zolder is nu in 2 delen verdeeld. In de topgevels zijn ramen aanwezig voor de lichtinval. Het ene deel van de zolder is vooral in gebruik geweest als opslagruimte en het andere deel is in gebruik geweest als hobbykamer. De zolder geeft zeker mogelijkheden om hier slaapkamers te creëren. In een deel van de zolder is een plafond aangebracht waar spullen kunnen worden opgeborgen. De afwerking van de zolder bestaat uit een plankenvloer en behangen wanden. De dakvlakken zijn hier en daar afgewerkt met behang.

De tuin ligt vrijwel geheel rond de woning. De grote achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden. De tuin is recentelijk gesnoeid nadat deze door planten en struiken was overwoekerd. Door de begroeiing in de tuin geeft de tuin veel privacy. Achterin de tuin is een overkapping aanwezig om eventueel een houtvoorraad op te slaan. Vanuit de achtertuin kan via een hek de voortuin worden bereikt.

* Grote, vrijstaande woning met aanbouw en grote serre op een perceel van 715 m2
* Grote tuin op het zuiden
* De dakbedekking van het platte dak van de uitbouw is onlangs geheel vernieuwd
* De woning beschikt over 20 zonnepanelen
* De woning beschikt gedeeltelijk over dubbel glas
* De woning beschikt over energielabel E
* De woning dient geüpdate te worden
* Parkeren op eigen oprit

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 221
Inhoud woonhuis 758
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 550
Garage opp 32
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 715
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verwaarloosd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Garage electra deur Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 221
Inhoud woonhuis 758
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 550
Garage opp 32
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 715
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verwaarloosd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Garage electra deur Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij