Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Levensloopbestendig willen wonen maar nog niet toe aan een appartement? Deze comfortabel ingedeelde- en instapklare patiobungalow biedt een uitgelezen kans voor diegene die gelijkvloers wil wonen met het behoud van een tuin. De bungalow met 2 slaapkamers is gunstig gelegen op een hoekkavel in de wijk Ekenrooi (Aalst) met alle voorzieningen, uitvalswegen en Eindhoven in de directe nabijheid.

Indeling: Overdekte entree naar de hal met meterkast, inpandige berging (met loopdeur naar buiten) en het geheel betegelde toilet met wandcloset en fontein. De L-vormige woonkamer van ruim 43m² is voorzien van een fraaie houtlook tegelvloer en een schuifpui naar de patiotuin. De halfopen keuken is heel praktisch ingedeeld met een U-vormige keukenopstelling. De moderne inrichting is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en een magnetron. Het keukenblad is van graniet, wat doorloopt in een gezellige bar, ideaal als ontbijttafel! Terug naar de hal waaraan ook de bijkeuken, de badkamer en 2 slaapkamers gelegen zijn. De bijkeuken is echt zo'n praktische ruimte die je pas mist als deze er niet is, hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is ingericht met een fijne inloopdouche, een badmeubel met wastafel en volop kastruimte. Voorts de 2 slaapkamers welke beide op de tuin georiënteerd zijn (beide met loopdeur naar de tuin). De master bedroom is echt ruim van opzet en beschikt over een vaste kastenwand. De privacy biedende patiotuin geniet volop zonlichtinval, is onderhoudsarm aangelegd en heeft een extra houten berging en een afsluitbare achterom.

Bijzonderheden • Ligging op loopafstand van het momenteel vernieuwde dorpscentrum van Aalst met alle winkel- en horecavoorzieningen • Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, energielabel C. Met het plaatsen van enkele zonnepanelen is makkelijk een hoger label te realiseren • Rustig hofje met voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus, ook met de bus of fiets • Ook de bossen (Meeuwven, Hut van Mie Pils) zijn om de hoek gelegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 211

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 211

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars