Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PRACHTIGE GEZINSWONING IN DE BLOEMENBUURT

Ben je op zoek naar een ruim en licht gezinshuis in een groene en kindvriendelijke omgeving? Deze woning in de Bloemenbuurt biedt het beste van twee werelden: de rust van een gezellige wijk en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Ideaal voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die comfort en gemak hoog in het vaandel dragen. Met vier slaapkamers, een zonnige tuin en moderne faciliteiten is dit huis klaar om jullie nieuwe thuis te worden.

DE HOOGTEPUNTEN VAN JULLIE TOEKOMSTIGE THUIS

Charmante Locatie: Gelegen in een van de meest pittoreske straten van Stratum, omringd door groen en met een vriendelijke buurtuitstraling.
Kindvriendelijke Omgeving: Veilig en rustig, met speelplekken en essentiële voorzieningen zoals scholen en winkels binnen handbereik.
Goede Bereikbaarheid: Vlotte toegang tot de Aalsterweg en het stadscentrum, evenals nabijgelegen sportfaciliteiten en snelle aansluiting op het snelwegennet.
Lichte en Ruime Woonkamer: Een uitgebouwde woonkamer met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.
Functionele Open Keuken: Compleet met inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte, ideaal voor het bereiden van maaltijden.
Vier Comfortabele Slaapkamers: Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime vierde slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping.
Verzorgde Tuin op het Oosten: Geniet van de ochtendzon in een onderhoudsvriendelijke tuin met een praktische stenen berging.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze gezinswoning in de Bloemenbuurt is een parel voor wie op zoek is naar ruimte, licht en comfort. Met een woonoppervlakte van 99 m² en een perceeloppervlakte van 166 m² biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin.

BEGANE GROND De entree van de woning leidt naar een hal met meterkast, een vernieuwd toilet met fonteintje en een trapopgang met trapkast naar de eerste verdieping. De woonkamer is uitgebouwd en biedt dankzij de grote ramen een optimale lichtinval. De ruimte is speels ingedeeld en afgewerkt met een stijlvolle laminaatvloer. De open keuken, in een praktische rechte opstelling, is voorzien van boven- en onderkastjes en diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

EERSTE VERDIEPING Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk met voldoende licht en ruimte. De badkamer is modern ingericht met grijstinten en beschikt over een wastafelmeubel met opbergruimte, een zwevend toilet en een inloopdouche. Een raam zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping met een ruime vierde slaapkamer, uitgebreid met een dakkapel. Achter de knieschotten is extra opbergruimte gecreëerd.

TUIN De tuin is toegankelijk vanuit de keuken en ligt op het oosten, waardoor je de dag begint met zonlicht op de achtergevel. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met diverse beplanting en een grote stenen berging achterin.

EEN HUIS DAT AAN AL JE WENSEN VOLDOET

Dit huis in de Bloemenbuurt is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een plek waar je kunt groeien en bloeien. Met vier slaapkamers is er ruimte voor iedereen en de praktische indeling maakt het dagelijks leven gemakkelijk en aangenaam. De tuin biedt een heerlijke buitenruimte voor ontspanning en recreatie.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Ben je klaar om deze woning in de Bloemenbuurt te ontdekken? Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jullie nieuwe thuis. Met zijn uitstekende locatie, ruime indeling en moderne voorzieningen is dit huis een kans die je niet wilt missen. Wacht niet te lang, want woningen als deze zijn zeldzaam en gewild. Maak van deze woning jullie nieuwe start en geniet van alles wat de Bloemenbuurt te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 166

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 166

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij