Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**WELKOM THUIS IN GENOENHUIS**

Stel je voor: een leven waar comfort, gemak en rust samenkomen in een harmonieus geheel. Dit is geen droom, maar de realiteit voor de gelukkige nieuwe eigenaren van dit prachtig gerenoveerde appartement in de jonge en keurige woonwijk Genoenhuis. Perfect voor senioren die levensloopbestendig willen wonen of starters die een vliegende start willen maken. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een zee van ruimte, is dit de plek waar je je dagen in stijl kunt slijten.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- Gelegen in de charmante wijk Genoenhuis, op een steenworp afstand van het bruisende centrum en het NS-station.
- Een keurig appartement op de begane grond, compleet met een uitnodigende tuin voorzien van terras, gazon, beplanting en een knus tuinhuis.
- Recentelijk ondergaan de ruimtes een volledige metamorfose: een nieuwe badkamer, toilet, strak stucwerk en een chique visgraat PVC-vloer.
- Energielabel B, uitstekende isolatie en de optie om 6 zonnepanelen op de garage te plaatsen voor een duurzame toekomst.
- Een royaal woonoppervlak van circa 86 m2, ideaal voor zowel de levensgenieter op leeftijd als de ambitieuze starter.
- Een woning die niet alleen nu, maar ook in de toekomst aan al je wensen voldoet.

**EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS**

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. Waar de zonnestralen door de grote ramen dansen op de gloednieuwe visgraat PVC-vloer en waar de geur van vers gezette koffie je verwelkomt in de ruime, lichte woonkamer. Dit appartement is niet zomaar een stapel stenen; het is een canvas waarop je jouw leven kunt schilderen, met alle kleuren van comfort en gemak.

De recente renovatie heeft ervoor gezorgd dat je hier kunt genieten van een moderne badkamer waar elke douchebeurt aanvoelt als een bezoek aan een spa. Het toilet is niet alleen een noodzaak, maar ook een toonbeeld van moderne elegantie. En overal waar je kijkt, zie je het vakmanschap in het strakke stucwerk en de zorgvuldig gekozen afwerking.

De tuin is een oase van rust, waar je kunt genieten van de ochtendzon op je gezicht terwijl je de vogels hoort fluiten. Het terras nodigt uit tot lange zomeravonden met vrienden en familie, en het gazon is de perfecte plek voor kleinkinderen om te spelen. Het tuinhuis biedt extra opbergruimte of kan dienen als een atelier voor je creatieve uitspattingen.

Duurzaamheid is hier geen bijzaak, maar een hoofdzaak. Met een uitstekend energielabel en de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen, draag je bij aan een groenere planeet en houd je tegelijkertijd je energierekening laag.

**DE PERFECTE MATCH VOOR SENIOREN EN STARTERS**

Dit appartement is een zeldzame vondst, een plek die zowel de jonge professional als de senior aanspreekt. Met een woonoppervlakte van circa 86 m2 is er genoeg ruimte om je eigen draai aan het interieur te geven. De ligging in Genoenhuis betekent dat je de rust van een woonwijk combineert met de levendigheid van het stadscentrum. En met de bushalte, het NS-station en winkels zoals Albert Heijn op loopafstand, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

**EXTRA RUIMTE VOOR JOUW GEMAK**

En alsof dit alles nog niet genoeg is, heb je de mogelijkheid om een praktische garagebox bij te kopen. Voor slechts € 22.500,-- k.k. verzeker je jezelf van een eigen plek voor je auto of extra opbergruimte. Een kans die je niet wilt laten schieten!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 303

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 303

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij