Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Volledig gerenoveerde, geïsoleerde en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met ruime garage, gelegen in het het populaire "Spaaihoef" gedeelte van de Achtse Barrier! Deze woning is van top tot teen gemoderniseerd/ gerenoveerd en is oprecht instap klaar!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een geheel gerenoveerde instapklare woning; - Aan de achterzijde uitgebouwd; - Parterre voorzien een moderne tegelvloer met onderliggende vloerverwarming; - Pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds; - Ruime geïsoleerde garage; - Voorzien van 11 stuks zonnepanelen (Energielabel A!)

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat kort nabij park, speeltuin en groenvoorzieningen. Naast de eigen oprit en garage is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De gehele woning is zeer netjes afgewerkt o.a. met pleister-/spuitwerk wandafwerking en stucwerk plafonds. Tevens is de parterre voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming en op de etages ligt een nette laminaatvloer.

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), bergruimte, vernieuwde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang en doorloop naar de woonkamer. Het plafond in de hal en toiletruimte is afgewerkt met ingebouwde ledstrip verlichting.

WOONKAMER/ KEUKEN Ruime woonkamer met voldoende ruimte voor zowel een zit- en een eetgedeelte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Deze is afgewerkt met een Cinewall en is daarnaast voorzien van airconditioning. De achterzijde van de woning is over de volledige breedte uitgebouwd waardoor er een ruime leefkeuken is ontstaan. De keuken, met kook-/spoeleiland, is afgewerkt met een granieten werkblad en Siemens inbouwapparatuur te weten een oven, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, inbouwkoelkast en inductiekookplaat met midden afzuiging. Vanuit de keuken geven dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is het plafond afgewerkt met sierlijsten met inbouwspots. De lichtstraat in de uitbouw zorgt voor een prettige lichtinval.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Deze verdieping is afgewerkt met een nette laminaatvloer, stucwerk plafonds en pleister-/spuitwerk wandafwerking.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 14m²): Aan de voorzijde van de woning gelegen ruime "master" slaapkamer; Slaapkamer 2 (ca. 7m²): Eveneens aan de voorzijde gelegen slaapkamer, momenteel in gebruik als zijnde werkkamer/ kledingkamer; Slaapkamer 3 (ca. 9m²): Derde slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, momenteel in gebruik als kinderkamer; Slaapkamer 4 (ca. 15m²): Op de tweede verdieping kan er een ruime vierde slaapkamer worden gerealiseerd. Er is reeds voorzien in daglichttoetreding middels een dakraam. Daarbij is er aan beide zijden bergruimte onder de kapschuinte aanwezig.

BADKAMER Geheel in 2023 gerenoveerde luxe badkamer ingedeeld middels een inloopdouche met regendouchekop, een wandcloset, designradiator en dubbele wastafel in meubel. Het plafond is verlaagd en afgewerkt met inbouwverlichting.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping bestaande uit een technische-/ wasruimte en optionele vierde slaapkamer. In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen, de omvormer t.b.v. de zonnepanelen en de C.V.-ketel (Intergas HR-combiketel bouwjaar 2018). Daarbij is de woning voorzien van mechanische ventilatie.

GARAGE Ruime garage met een oppervlakte van maar liefst ca. 24m², reeds grotendeels geïsoleerd en daarmee prima geschikt om te worden verbouwd tot speelkamer of kantoorruimte. Een loopdeur geeft toegang tot de achtertuin.

BUITENRUIMTE Onderhoudsvriendelijke voortuin, eigen oprit, overdekte entree en toegang tot de garage. De achtertuin bestaat uit sierbestrating, kunstgras en borders met siergrind. Daarnaast is er een fraaie overkapping gerealiseerd.

LIGGING EN LOCATIE Deze leuke woning is gelegen in gewilde woonwijk "Achtse Barrier" te Eindhoven in het populaire "Spaaihoef" gedeelte pal nabij park en groen en op korte afstand van winkels, scholen, Eindhoven Airport, de Internationale School, treinstation Best, de bushalte alsmede uitvalswegen o.a. de A2, A50 en de Boschdijk.

BIJZONDERHEDEN: - Geheel goed geïsoleerd en voorzien van 11 stuks zonnepanelen (energielabel A); - De begane grond is geheel voorzien van vloerververwarming; - Aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een ruim leef-/eetkeuken is ontstaan (2018); - Badkamer gerenoveerd 2023; - Aanvaarding medio mei 2024; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 493

Overige

Perceel oppervlakte 224
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 493

Overige

Perceel oppervlakte 224
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA