Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MODERNE GEMAKKEN EN RUSTIGE CHARME IN ACHTSE BARRIER-SPAAIHOEF

Op zoek naar een ruim en comfortabel huis in een vredige wijk met de gemakken van de stad binnen handbereik? Deze woning in Achtse Barrier-Spaaihoef combineert het beste van twee werelden: de rust van een groene omgeving en de dynamiek van stedelijke voorzieningen.

WONING HIGHLIGHTS
Op loopafstand van Park Achtse Barrier, winkelcentrum Ardechelaan en gezondheidscentrum.
Sportfaciliteiten en Voetbalvereniging Acht binnen fietsbereik.
Snelle toegang tot uitvalswegen A2 en A50.
Ruime woonkamer met veel lichtinval en vloerverwarming, moderne keuken met kookeiland.
Grote dubbele garage, ideaal voor hobby's of als opslagruimte.

DETAILED HOME DESCRIPTION
Bij binnenkomst in de woning valt meteen de verzorgde voortuin op die leidt naar de entree. De hal biedt toegang tot de garderobe, meterkast en de trap naar de eerste verdieping, evenals een moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

De woonkamer is ruim en licht door de grote ramen en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming voor comfort. De keuken, afgescheiden door ensuite deuren, is uitgerust met moderne apparatuur en een kookeiland. De uitbouw met bar biedt extra ruimte voor ontspanning of entertainment.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, alle met vloerbedekking en stucwerk wanden, en een volledig betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De tweede verdieping herbergt een extra slaapkamer en voorzolder, ideaal voor gasten of als werkruimte.

De tuin op het zuidwesten is een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht. Met een energielabel B is de woning ook nog eens energiezuinig.

DE GARAGE ALS PRAKTISCHE TOEVOEGING
Een opvallend kenmerk van dit huis is de ruime dubbele garage aan de achterzijde, perfect voor het stallen van auto's, motoren of als werkplaats. De garage biedt veelzijdige mogelijkheden voor opslag of hobbyruimte.

WOONOPPERVLAKTE EN PERCEELGROOTTE
Met een woonoppervlakte van 122 m² en een perceeloppervlakte van 233 m² is er genoeg ruimte voor een comfortabel leven. De vier slaapkamers en de praktische indeling maken het huis ideaal voor een gezin of voor wie graag ruimte heeft.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
Dit huis biedt een unieke mix van rust, ruimte en toegang tot stedelijke voorzieningen. Interesse gewekt? Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek wat dit huis te bieden heeft. Dit kan het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in een prachtige woonomgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 233

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 233

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij