Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMVILLA WAAR ELK DETAIL KLOPT

Ontdek een thuis waar comfort, luxe en natuur samensmelten. Deze prachtige villa, gelegen op een riant perceel, biedt het perfecte decor voor zowel het bruisende gezinsleven als de serene rustzoeker. Met een instapklare status, volledige isolatie en een duurzame touch door de 34 zonnepanelen, is dit huis een parel in zijn soort. Gelegen in een bosrijke omgeving, combineert het de rust van het platteland met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Een thuis dat wacht om gevuld te worden met nieuwe herinneringen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Prachtige Villa op een Riant Perceel: Geniet van de vrijheid en privacy die dit ruime perceel biedt.
Instapklare Woning: Pak je koffers uit en begin direct met leven in je nieuwe droomhuis.
Volledig Geïsoleerd: Comfortabel wonen met lage energiekosten dankzij de uitstekende isolatie.
34 Zonnepanelen: Wees de trotse eigenaar van een energiezuinig huis met een minimale ecologische voetafdruk.
Gelegen in een Bosrijke Omgeving: Vind rust en inspiratie in de natuur, direct vanuit je achtertuin.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. De vloerverwarming op de begane grond verwelkomt je met een aangename warmte, terwijl de gashaard, bedienbaar via wifi, zorgt voor sfeervolle avonden. De strakke plafond- en wandafwerking, gecombineerd met grote raampartijen, creëren een licht en ruimtelijk gevoel. De keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes.

De volledig geïsoleerde en verwarmde garage is inpandig te bereiken en uitgebouwd. Het is een multifunctionele ruimte waar ook voorzieningen voor warm en koud water zijn aangebracht, zodat deze garage gesplitst kan worden in een gedeelte voor fietsen en opslag en tevens kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een werkruimte aan huis of een slaapkamer met badkamer op de begane grond.
De openslaande tuindeuren aan zowel de voor- als achterzijde van de woning nodigen uit om de natuur in te stappen en te genieten van de rustgevende omgeving. Met twee badkamers op de eerste verdieping en vier slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. De master bedroom, met een badkamer ensuite, biedt een luxe toevluchtsoord voor de ouders.

De tweede verdieping herbergt een royale overloop en twee ruime slaapkamers, ideaal voor tieners of als gastenverblijf. De stookruimte, met cv-ketel gecombineerd met de warmtepomp en een extra boiler, garandeert dat iedereen kan genieten van een warme douche. De tuin op het zuiden is een zonovergoten paradijs, terwijl de veranda aan de achterzijde, inclusief lichtstraat, zorgt voor een sfeervolle buitenruimte, zelfs als de avond valt. Aan de voorzijde biedt een knusse veranda een adembenemend uitzicht en een plek om tot rust te komen.

Deze villa is een toonbeeld van luxe en comfort. Het riant perceel biedt ongekende privacy en ruimte. Als instapklare woning kun je direct genieten van het woongenot zonder zorgen. De volledige isolatie en 34 zonnepanelen staan garant voor een duurzaam en energiezuinig leven. Ook is er een laadpaal aanwezig zodat je eventueel je elektrische auto kunt laden op eigen terrein.
De bosrijke omgeving brengt de natuur tot aan je voordeur, terwijl de stadse voorzieningen binnen handbereik blijven. Een thuis dat niet alleen voldoet aan de wensen van nu, maar ook klaar is voor de toekomst.

Voel de warmte, zie de ruimte, hoor de stilte, proef de vrijheid en ruik de natuur. Dit huis is een zintuiglijke ervaring die wacht om ontdekt te worden. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak een afspraak voor een bezichtiging. Jouw nieuwe begin start hier.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 836

Overige

Perceel oppervlakte 744
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 836

Overige

Perceel oppervlakte 744
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg