Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooie kans voor zelfstandigen, ontwikkelaars, hobbyisten of om uw droomwoning te bouwen!

Op het aangeboden perceel van totaal 737 m² bevindt zich een vrijstaande woning, bijgebouwen (met verdiepingsvloeren), garages en overkappingen welke voor vele doeleinden te gebruiken zijn.

Het perceel heeft de bestemming Wonen met een volledig bouwvlak en mag worden gebruikt voor wonen in combinatie met een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit.

BIJZONDERHEDEN

- Woonbestemming met volledig bouwvlak; - Meerdere bijgebouwen; - Beroeps- of bedrijfsactiviteit aan huis mogelijk; - Zeer geschikt voor kleine zelfstandigen of hobbyisten; - Slaapkamer 2 heeft een dubbele entree en is eenvoudig te splitsen naar 2 slaapkamers; - Ruim perceel van 737 m² groot; - Voor herontwikkeling- en/of nieuwbouw kunt u contact opnemen met de makelaar.

Locatie Het object is gelegen in de wijk Ypelaar met alle voorzieningen in de directe omgeving zoals het overdekte winkelcentrum “De Burcht”, Valkeniersplein, sportverenigingen, (basis)scholen en diverse wandel- en fietsroutes in en rondom het Mastbos. Tevens is het centrum van Breda binnen enkele minuten fietsen bereikbaar. Op enkele autominuten van de snelweg A27 (Utrecht), A16 (Rotterdam/Antwerpen) en A58 (Eindhoven).

WONING De woning is opgetrokken in metselwerk gevels en het dak is opgebouwd uit houten spanten/gordingen, met hout onderlaten en gedekt met pannen. Op de begane grond heeft de woonkamer een houten vloer en de hal en keuken een betonnen vloer. De verdiepingen hebben een houten vloer. Op de begane grond en op de eerste verdieping is de woning voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en de dakkapel op de tweede verdieping enkele beglazing.

Begane grond Entree/hal met toegang tot de trapkast met de meterkast, toilet, woonkamer, keuken en de trapopgang naar de verdieping. De groepenkast is voorzien van 8 standaard groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Het toilet is betegeld en voorzien van een staand toilet met fonteintje. De ruime woonkamer (L-vorm) is voorzien van een schouw met openhaard en via de tuindeuren is de achtertuin bereikbaar. De keuken, afgewerkt met vloer- en wandtegels en stucwerk, is voorzien van een rechte keukenopstelling met een stenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur o.a.: 4-pits gasfornuis (Siemens), afzuigkap, vaatwasser (Miele), Close-in boiler (Daalderop), koelkast, (Siemens), vriezer, combi-oven (Siemens). Via de loopdeur in de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers (3 slaapkamers optioneel), badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Slaapkamer 1 (voorzijde woning): vloerbedekking, houten schrootjes en systeemplafond. Voorzien van dubbele inbouwkast en de wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 2 (achterzijde woning): vloerbedekking, granol stucwerk en systeemplafond. Voorzien van 3 inbouwkasten, airco-unit (Daikin) en een balkon. Door de dubbele entree is de slaapkamer eenvoudig op te splitsen naar 2 slaapkamers! De badkamer is afgewerkt met vloer- en wandtegels en stucwerk plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping Voorzolder met CV-opstelling (ATAG bouwjaar 2019) en toegang tot de zolderkamer. De zolderkamer is voorzien van een dakkapel.

BIJGEBOUWEN

Werkplaats De werkplaats is toegankelijk via openslaande deuren en is opgetrokken in metselwerk, 30x30 betontegels en zadeldak met pannen bedekt. De werkplaats is ingedeeld met een werkplaats op de begane grond en een toiletvoorziening. Op de eerste verdieping bevindt zich het kantoor met pantry en een opslagzolder. De werkplaats is voorzien van elektra, water en riool.

Garage De garage is bereikbaar via de straat (garagedeur handmatig) en de loopdeur op het achtererf. De garage is opgetrokken in metselwerk, 30x30 betontegels en plat dak.

Overkappingen Op het terrein bevinden zich meerdere overkappingen en entresolvloeren voor opslag te bereiken met vaste trappen.

ERF/TUIN Het achtererf en de tuin zijn bereikbaar via de afgesloten poort en loopt rondom de woning. Het terrein is verhard met klinkerverharding, betontegels en stelconplaten.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit; b. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'gemengd' tevens maatschappelijke voorzieningen en kantoren op de begane grond; c. ter plaatse van de aanduiding ‘kantoor’ op de begane grond, 1e en 2e verdieping uitsluitend kantoren, tot 10,5 meter boven peil; met daarbij behorend(e): d. parkeren al dan niet in gebouwde vorm; e. nutsvoorzieningen; f. groen; g. water.

Voor alle bestemmings- en bouwmogelijkheden kunt u contact opnemen met de makelaar.

Algemeen Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 737

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 737

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda