Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WONEN AAN DE JAN VAN EYCKGRACHT: EEN UNIEKE KANS

Ontdek een woning die stadscomfort en rust perfect combineert. Gelegen aan het water, biedt dit huis aan de Jan van Eyckgracht alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl je geniet van een vredige omgeving. Ideaal voor wie de levendigheid van de stad waardeert, maar ook de stilte van de natuur op prijs stelt. Met uitstekende verbindingen via openbaar vervoer en een ligging nabij essentiële faciliteiten, is dit de ideale plek voor stadsbewoners die ook van rust houden.

DE KERNKENMERKEN VAN DE WONING

Functionele Entree: De hal biedt direct toegang tot de woonkamer, meterkast, trapkast en toilet.
Ruime Uitgebouwde Woonkeuken: Voorzien van moderne apparatuur en veel lichtinval door de grote ramen en lichtstraat.
Vijf Slaapkamers: Geschikt voor gezinnen, met nette afwerking en goede lichtinval.
Complete Badkamer: Volledig betegeld met dubbele wastafel en douche, plus een aparte waskamer.
Onderhoudsvriendelijke Tuin: Gelegen op het noorden met berging en toegang via een brandgang.
Duurzaam en Recent Vernieuwd: Geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en een vernieuwd dak in 2023.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Bij binnenkomst in de woning leidt de hal je naar de verschillende vertrekken. De woonkamer aan de voorzijde is ruim en licht, dankzij het grote raam dat uitzicht biedt op de gracht. In de uitbouw aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken, een plek waar daglicht rijkelijk binnenvalt en waar de keuken in hoekopstelling alle benodigde apparatuur bevat voor het bereiden van maaltijden.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers, elk met een eigen karakter en voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting. De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers, waarvan beide voorzien zijn van twee dakkapellen die zorgen voor extra ruimte en licht. De CV-opstelling bevindt zich in een aparte ruimte, netjes weggewerkt en makkelijk toegankelijk.

De badkamer op de eerste verdieping is praktisch, met een dubbele wastafel en een comfortabele douche. Het separate tweede toilet bevindt zich op de overloop, wat bijdraagt aan het woongemak. De waskamer op dezelfde verdieping maakt het mogelijk om huishoudelijke taken efficiënt uit te voeren.

De achtertuin is een rustige plek waar je kunt genieten van de buitenlucht, met een berging die voorzien is van elektra. De toegang via de brandgang is een praktisch detail dat het gebruiksgemak verhoogt. De woning is in 2005 uitgebouwd en heeft recentelijk, in 2023, een nieuw dak gekregen. De volledige isolatie en zonnepanelen zorgen voor een duurzaam en energiezuinig huis.

IDEAAL VOOR SAMENGESTELDE GEZINNEN EN SNEL BESCHIKBAAR

Met een woonoppervlakte van 140 m² en een perceeloppervlakte van 164 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor samengestelde gezinnen. De tuin op het noorden is ideaal voor de zomermaanden en met vijf slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. De woning is snel beschikbaar, wat betekent dat je op korte termijn van je nieuwe thuis kunt genieten.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT

Deze woning aan de Jan van Eyckgracht biedt een praktische indeling met een lichte woonkamer en een uitgebouwde woonkeuken. Vijf slaapkamers maken het huis geschikt voor gezinnen, terwijl de volledig betegelde badkamer en aparte waskamer het dagelijks leven vergemakkelijken. De onderhoudsvriendelijke tuin en de duurzame kenmerken zoals isolatie en zonnepanelen maken het huis compleet.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een woning die stadsgemak en rust combineert? Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de ruimte, het licht en het comfort van deze woning aan de Jan van Eyckgracht. Mis deze kans niet en maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 496

Overige

Perceel oppervlakte 164

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 496

Overige

Perceel oppervlakte 164

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij