Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN RUIMTELIJKE WONING IN VELDHOVEN: PERFECT VOOR GEZINNEN EN THUISWERKERS

Zoek je een woning die meegroeit met jouw ambities? Een plek waar gezinsleven en thuiswerken naadloos samenvloeien? Dit ruime huis in Veldhoven biedt het allemaal. Met zes slaapkamers, een uitgebouwde begane grond en een fraai aangelegde tuin op het westen, is dit de ideale setting voor gezinnen die ruimte zoeken en professionals die hun bedrijf aan huis willen vestigen.

DE KERNPUNTEN VAN JOUW NIEUWE THUIS

- ZES SLAAPKAMERS: Alle ruimte voor een groot gezin of een kantoor aan huis, met een moderne afwerking van laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond.
- UITGEBOUWDE BEGANE GROND: Een royale living met ensuite deuren naar een leefkeuken, voorzien van een lichtstraat, openslaande tuindeuren en airconditioning.
- MULTIFUNCTIONELE GEZINSWONING: Perfect voor gezinnen met meerdere kinderen of voor wie ruimte zoekt voor hobby's of een speelkamer.
- WESTELIJKE TUINOASE: Geniet van de middag- en avondzon in de fraai aangelegde achtertuin, met de optie voor een carport en een royale berging.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE WONING

Bij binnenkomst in deze tussenwoning valt direct de ruimtelijke opzet op. De hal biedt toegang tot een modern toilet, de trap naar boven en de deur naar de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote ramen en de uitbouw aan de achterzijde. De ensuite deuren scheiden de woonkamer van de keuken, maar kunnen ook open blijven voor een open gevoel.

De keuken is een droom voor elke thuiskok. Met voldoende werkruimte, moderne apparatuur en waar je gezellig kunt zitten tafelen. De lichtstraat en openslaande deuren naar de tuin zorgen voor veel natuurlijk licht en een prettige verbinding met buiten.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, allemaal netjes afgewerkt en klaar om naar eigen smaak ingericht te worden. De badkamer is modern en voorzien van een douche, tweede toilet en wastafel. Op de tweede verdieping zijn nog eens drie slaapkamers te vinden, wat deze woning uitermate geschikt maakt voor grote gezinnen of voor het creëren van werk- en hobbyruimtes.

De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Met een ligging op het westen geniet je hier van de middag- en avondzon. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt voldoende ruimte voor zowel een loungehoek als een eettafel. De berging achterin de tuin is ideaal voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap, en er is een mogelijkheid tot het bouwen van een carport.

DE PERFECTE LOCATIE IN VELDHOVEN

Deze woning ligt op een steenworp afstand van het CityCentrum, het nieuwe overdekte zwembad en binnen fietsbereik van ASML en het Maxima Ziekenhuis. Veldhoven is een kindvriendelijke gemeente met een rijk aanbod aan scholen, sportfaciliteiten en groene parken.

Ontdek deze ruime tussenwoning in Veldhoven, ideaal voor gezinnen en thuiswerkers. Met zes slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer en een complete leefkeuken biedt het huis comfort en veelzijdigheid. De achtertuin op het westen is perfect voor ontspanning en tuinieren, met de optie voor een carport en een ruime berging. Gelegen nabij het CityCentrum, ASML en het ziekenhuis, combineert deze woning rust met stedelijke gemakken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 619

Overige

Perceel oppervlakte 191

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 619

Overige

Perceel oppervlakte 191

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij