Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INTRODUCTIE VAN EEN PERFECTE GEZINSWONING IN DRENTS DORP

Ontdek een onderhouden tussenwoning die klaarstaat voor jonge gezinnen om direct te betrekken. Gelegen in een dynamische buurt, combineert dit huis praktische woonruimte met een uitstekende ligging. De diepe achtertuin en de nabijheid van voorzieningen maken het een aantrekkelijke keuze voor een actief en comfortabel gezinsleven.

KENMERKEN DIE ERUIT SPRINGEN
Instapklaar en goed onderhouden
Strategische locatie: dichtbij Strijp-R, Strijp-S en het centrum van Eindhoven.
Ruime en zonnige achtertuin: ideaal voor ontspanning en kinderspel.
Praktische indeling: lichte woonkamer, functionele keuken, en moderne sanitaire voorzieningen.
Duurzaamheid: voorzien van isolatie en zonnepanelen voor energiebesparing.
UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze tussenwoning in Drents Dorp is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een balans tussen wooncomfort en toegankelijkheid tot stedelijke voorzieningen. Met een woonoppervlakte van 98 m² en een perceeloppervlakte van 154 m² biedt het huis voldoende ruimte voor een groeiend gezin.

De woning is gelegen in een buurt die bekend staat om zijn levendige karakter en sterke gemeenschapsgevoel. De nabijheid van Strijp-R en Strijp-S, evenals het stadscentrum van Eindhoven, zorgt voor een rijke mix van cultuur, winkels en horeca. Voor gezinnen zijn de aanwezige scholen, parken en sportfaciliteiten een grote plus. De uitvalswegen zoals de N2, A2, A50, A58 en A67 zijn snel bereikbaar, wat de woning ook interessant maakt voor forenzen.

De entree van de woning leidt naar een hal die toegang biedt tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is ruim en licht, met een laminaatvloer en afgewerkte wanden en plafonds. De keuken, gelegen aan de achterzijde, is uitgerust met een efficiënte indeling en biedt toegang tot een halletje waar zich het toilet bevindt en een deur naar de achtertuin. Tevens is vanuit de keuken de kelder bereikbaar. Deze is ideaal bruikbaar voor extra opslag. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche, ligbad en een tweede toilet. De slaapkamers zijn van goed formaat en bieden voldoende privacy. Ook is er op deze verdieping ruimte voor de wasmachine en of droger combinatie. 

De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap en biedt extra opslagruimte of de mogelijkheid voor een extra kamer.

De woning is voorzien van vloer- en dakisolatie en beschikt over 10 zonnepanelen, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu. De benedenverdieping is voorzien van een airco die gebruikt wordt voor zowel koeling als verwarming.

De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht. De tuin is voorzien van sierbestrating, groene borders en een gazon, wat het een aangename plek maakt voor zowel ontspanning als vermaak. De aanwezige berging is praktisch voor het opbergen van tuinspullen en fietsen, en de tuin is via een eigen achterom toegankelijk.

EEN UITNODIGING OM TE ONTDEKKEN

Deze tussenwoning in Drents Dorp is een uitgelezen kans voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en duurzame woonoplossing. Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de potentie van dit huis. Dit is het moment om een stap te zetten naar een nieuw hoofdstuk in een huis dat klaar is voor de toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij