Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Compleet gemoderniseerde en tot in de puntjes onderhouden vrijstaande woning met maar liefst 5 slaapkamers, een living van ruim 50 m2 en een volledig privacy biedende achtertuin. Verder is er een grote garage van 30 m2 en 2 overdekte terrassen.

indeling: Begane grond: via de oprit en voortuin bereikbare overdekte entree; ruime hal met travertin tegelvloer, garderobe ruimte, meterkast en trapopgang; toilet met fonteintje; ruime living van circa 52 m2 met lichte tegelvloer voorzien van vloerverwarming en bestaande uit een open keuken van 11 m2 en woonkamer van 41 m2; de keuken ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een nette keuken inrichting in hoekopstelling met het werkblad onder het keukenraam en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende kastruimte; de woonkamer heeft eethoek met openslaande deuren naar de achtertuin, een gezellige zithoek aan de voorzijde en een uitbouw aan de zijkant waar je een fijne plek hebt voor een speel-, werk- of tv hoek; vanuit de keuken is de ruime bijkeuken bereikbaar met de aansluitingen voor wasmachine en -droger, de HR CV ketel en een deur naar de tuin; vanuit de bijkeuken is ook de ruime circa 12 m2 grote en volledig betegelde kelder met stahoogte bereikbaar.

1e verdieping; ruime overloop met deur naar klein balkon aan de voorzijde; slaapkamer 1 van ruim 18 m2 aan de achterzijde; slaapkamer 2 van bijna 14 m2 aan de achterzijde van de woning; slaapkamer 3 van 15 m2 aan de voorzijde van de woning; moderne badkamer met een grote inloopdouche, 2e toilet, design radiator en badkamer meubel met grote wastafel.

2e verdieping; grote slaapkamer 4 van ruim 20 m2 woonoppervlak (vloeroppervlak circa 26 m2) met dakkapel en groot dakraam en bergruimtes; slaapkamers 5 van plm. 8,5 m2 woonoppervlak (vloeroppervlak circa 14 m2) met 2 grote dakramen en bergkasten.

Fijne, veel privacy biedende achtertuin van circa 13 meter diep en 14 meter breed met 2 overdekte terrassen. Aan de zijkant van de woning ligt de oprit met plek voor meerdere auto's met aansluitende de 11 meter diepe en 3 meter brede garage/berging.

*De woning is volledig geïsoleerd (vloer, spouw en kap isolatie alsmede dubbel glas met uitzondering van de voordeur en het kelderraam) * Er zijn 18 zonnepanelen geplaatst. * De woning is in 2000 aan de zijkant uitgebouwd. *Supermarkt en bushalte op steenworp afstand. Basisscholen, het centrum van Geldrop en NS station binnen 1 kilometer *Geldrop beschikt onder meer over een ziekenhuis, middelbare school en NS station. Het centrum van Eindhoven is met de fiets in 20 minuten bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 701

Overige

Perceel oppervlakte 457
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 701

Overige

Perceel oppervlakte 457
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA