Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART IN GESTEL
Stel je voor: je eerste stappen op de woningmarkt zetten in een huis dat voelt als een warme omhelzing. Een plek waar jonge gezinnen kunnen bloeien en waar de stadse voorzieningen binnen handbereik zijn. Dit is geen droom, maar werkelijkheid in de rustige straten van Gestel. Hier wacht een instapklare eindwoning, waar duurzaamheid en comfort samenkomen. Een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je toekomst begint.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
- Instapklare Eindwoning: Geen klusstress, direct genieten.
- Duurzaam Wonen: 11 zonnepanelen, nieuwe CV en volledige isolatie.
- Ruimtelijk Wonen: Royale woonkamer, uitbouw met eetkamer, drie slaapkamers.
- Perfecte Locatie: Dichtbij High Tech Campus, centrum en snelwegen.
- Tuinparadijs: Terrasoverkapping, vijver en ruime berging.

EEN HUIS DAT ADEMHALING EN ENERGIE UITSTRAALT
Zodra je de drempel van deze prachtige eindwoning overstapt, voel je het: dit is een plek waar liefde woont. De royale woonkamer nodigt uit tot eindeloze avonden met vrienden of knusse filmavonden met het gezin. De complete keuken met kookeiland is het hart van het huis, waar je samenkomt voor een kop koffie of om te koken voor een feestje. De uitbouw met eetkamer baadt in het licht en biedt uitzicht op je eigen stukje groen: de leuk aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, waarvan één de droom is van elke ouder of tiener. De tweede badkamer met inloopdouche zorgt voor een frisse start van de dag. De separate wasruimte houdt het huis opgeruimd en praktisch. En dan, alsof het nog niet genoeg is, leidt een vaste trap naar een verrassend ruime tweede verdieping met dakkapel en een derde slaapkamer, perfect voor logees of als studeerkamer.

De ligging van dit huis is ideaal: een rustige straat in Gestel, met een speeltuintje om de hoek en alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. De High Tech Campus is slechts een fietstochtje verwijderd, net als het bruisende centrum van Eindhoven. En voor de natuurliefhebbers ligt de groene zone langs de Dommel op loopafstand, klaar om ontdekt te worden.

EEN TUIN WAAR ELK SEIZOEN TELT
Stap naar buiten en je vindt jezelf in een tuin die zowel rustgevend als levendig is. De terrasoverkapping biedt beschutting op zonnige dagen en de vijverpartij brengt leven en beweging. De royale, vernieuwde berging biedt ruimte voor al je spullen en de vrije achterom maakt het gemakkelijk om fietsen of de kinderwagen te stallen.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
In deze instapklare eindwoning geniet je van een duurzaam thuis met 11 zonnepanelen, een nieuwe CV-ketel (lease: ca. € 30.80,-- per maand) en volledige isolatie. De begane grond biedt een royale woonkamer en een complete keuken met kookeiland, terwijl de uitbouw ruimte geeft aan een sfeervolle eetkamer. Boven vind je twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer, met nog een extra slaapkamer op de zolderverdieping. De ideale ligging ten opzichte van de High Tech Campus, het centrum van Eindhoven en het snelwegennet, maakt dit huis compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtig aangelegde tuin met terrasoverkapping en vijverpartij.

Stel je de geur van versgebakken brood in je eigen keuken voor, het geluid van kinderlach in de nabijgelegen speeltuin, het zachte gevoel van gras onder je voeten in je tuin. Dit huis prikkelt al je zintuigen en nodigt je uit om elk moment voluit te leven. Ben je klaar om deze sensatie zelf te ervaren? Neem dan snel contact op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin in Gestel. Jouw toekomst wacht op je, grijp hem nu!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 313

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 313

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij