Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

2 x OPEN HUIS
U bent van harte welkom op:
Woensdag 27 maart van 14:00 tot 16:30 uur
Donderdag 28 maart van 14:00 tot 16:30 uur
(Vriendelijk verzoek per mail uw voorkeursdatum en tijdstip door te geven)
Gunstig gelegen ruime hoekwoning met voor-, achtertuin en stenen berging. Deze woning heeft een ruime doorzonkamer met erker, 6 kamers waarvan 5 slaapkamers, het woonoppervlakte is ca. 107 m² en het pand is gelegen op een perceel van 179 m². Het bouwjaar van de woning is 1961, betonnen begane grond vloer, houten verdiepingsvloeren en voorzien van spouwmuren, houten en kunststof kozijnen, gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en heeft energieklasse C. Er moet rekening gehouden worden met modernisering en herstelwerkzaamheden.
Op loopafstand zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, basisscholen, openlucht zwembad, horeca, meerdere recreatiemogelijkheden. Daarnaast heb je met b.v. de auto goede verbinding naar uitvalswegen en de aansluiting naar de snelwegen A59, A16 en de A27.

ENTREE/HAL met toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en toegangsdeur naar de woonkamer.
WOONKAMER dit is een ruime en lichte doorzonkamer voorzien grote raampartijen en een erker. Via een deur heb je toegang tot de achtertuin en er is een doorgang naar de keuken.
KEUKEN de dichte keuken is voorzien van een recht aanrechtblad, een keramisch 4 pits kookplaat, een RVS spoelbak, koelkast en diverse onder en bovenkastjes. Een deur geeft toegang tot de voorraad (trap)kast. Hier zijn tevens de meterkast en de gasmeter geplaatst.
Een tweede deur in de keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Via de overloop van de eerste verdieping bereik je drie slaapkamers en de badkamer en de vaste trap naar de zolderverdieping.
SLAAPKAMER 1: ca. 3,74 x 2,88m, gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van houten kozijn met enkel glas, vast kast en deur met toegang tot het balkon.
SLAAPKAMER 2: ca. 3,96 x 3,33m, gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van kunststof kozijn met dubbel glas.
SLAAPKAMER 3: ca. 3,08 x 2,39, voorzien van kuststof kozijn met dubbel glas, vaste kast. Hier is een aansluit- en afvoerpunt gemaakt voor een wasmachine.
BADKAMER: ca. 2,02 x 1,23, geheel betegeld en voorzien van douche en wastafel.

Ruime voorzolder met veel berging mogelijkheid, opstelplaats voor de CV combiketel en een wasmachine en wasdroger en toegang tot twee slaapkamers.
SLAAKKAMER 4: gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van een dakkapel met kunststof kozijn en dubbel glas en achter schuifpanelen is bergruimte. (dit dakkapel heeft sporen van lekkage)
SLAAPKAMER 5: gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van een dakkapel met kunststof kozijn en dubbel glas en achter schuifpanelen is bergruimte. (dit dakkapel lekt)

Er is een voor- en achtertuin. De verzorgde voortuin is ca. 6 x 6m en ligt op het oosten. De achtertuin ligt op het westen en hier is een stenen berging (met aanbouw) aanwezig. Via een poort achter in de tuin kom je op de staatzijde. Het trottoir achter de tuin tot de straatzijde behoort tot het perceel.

Balkon aan de voorzijde van de woning heeft een betonnen vloer. Van hieruit heb je fraai uitzicht over het hofje en de staat.

BIJZONDERHEDEN
- Gunstig gelegen en ruime eengezinswoning met ca. 107 m² woonoppervlakte
- 5 slaapkamers
- Grote lichte en zonnige doorzonkamer
- Op onderdelen gedateerde woning
- Geheel naar eigen smaak te moderniseren
- daken van dakkapellen dienen hersteld te worden
- Ruime tuin gelegen op het westen
## de afmetingen van de kamers/ruimten zijn op de plattegronden terug te vinden.
TERHEIJDEN en omgeving:
Naast de fantastische ligging van deze gezellige woning vind je in Terheijden, voor zowel jong als oud, goede winkel- en verzorgingsfaciliteiten, drie basisscholen, het openlucht zwembad, horecagelegenheden, een jachthaven (met fietspontje), meerdere sport- en recreatiemogelijkheden en het wandel- en fietsgebied langs de Mark en de Schans.
Bovendien zijn zowel de bourgondische stad Breda als Oosterhout binnen ‘handbereik’, waardoor je kunt genieten van het beste van twee werelden: rustig en comfortabel wonen in een landelijke omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Wil je het verderop zoeken dan liggen de A59, A16 en de A27 slecht op enkele autominuten afstand van je woning.

GEÏNTERESSEERD?
Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, want deze kans wil je zeker niet missen!
Bel ons voor een afspraak 076-593 3134. We geven graag de mogelijkheden door.

ALGEMEEN
*** Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door Vereniging Beroepsbemiddelaars Onroerend Goed (VBO Makelaars), NVM, VastgoedPRO en de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
*** In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
*** Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
*** Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
*** Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, teksten, jaartallen en schaalaanduidingen, woonoppervlakte, afmetingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 179
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 179
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?