Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Moderne Maisonnette in het Hart van Prinsenbeek

Welkom bij deze charmante maisonnette gelegen aan de Groenstraat 4A, gelegen in het gezellige centrum van Prinsenbeek. Met een woonoppervlakte van circa 124 m2 biedt deze woning een perfecte combinatie van ruimte, comfort en locatie.

Kenmerken:

Modernisering mogelijk: Maak deze ruimte tot jouw eigen oase. De maisonnette biedt een uitstekende basis om naar eigen smaak te moderniseren en in te richten. Energielabel B: Geniet van een energiezuinige levensstijl en lagere energiekosten dankzij het gunstige energielabel. Centrale ligging: Ervaar het gemak van wonen in het hart van het centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik. Van lokale winkels tot gezellige cafés, je bevindt je te midden van alle actie. Bakkersparadijs: Begin je dag met heerlijk verse broodjes van de warme bakker aan de overzijde van de straat. Een luxe die je niet wilt missen! Nabijheid van NS station: Reis gemakkelijk en efficiënt met het NS station Prinsenbeek op korte afstand van de woning. Twee ruime slaapkamers: Geniet van comfortabele nachten in de twee royale slaapkamers, ideaal voor gezinnen, stellen of als gastenverblijf. Twee terrassen: Ontspan en geniet van de zon op de twee terrassen, perfect gelegen op het noordwesten en zuidoosten. Of je nu wilt ontbijten in de ochtendzon of wilt loungen in de avond, deze terrassen bieden de ideale buitenruimte.

Dompel jezelf onder in het dorpsleven van Prinsenbeek en ontdek het gemak en comfort van wonen aan de Groenstraat 4A. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is jouw kans om jouw ideale thuis te vinden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars