Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op gewilde en kindvriendelijke locatie in Dorst gelegen, uitgebouwde tussenwoning voorzien van een lichte, tuingerichte living met moderne open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers én verzorgd aangelegde voor- en achtertuin met achterom en twee bergingen. Deze sfeervolle woning met vrij uitzicht aan de voorzijde is fraai gelegen nabij de dorpskern en is gunstig gesitueerd ten opzichte van winkels en sportaccommodaties. Breda en Oosterhout zijn op slechts enkele autominuten te bereiken en tevens bevindt zich op wandelafstand het bosgebied tussen Dorst en Oosterhout.

BIJZONDERHEDEN - In het meetrapport staat de zolder als inpandige bergruimte vermeld, omdat deze net geen 2 meter hoog is (te weten 1.87m.) Wij hebben deze als woonoppervlak aangeduid. - Instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers - Energielabel C - Desgewenst is het mogelijk een dakopbouw te realiseren waardoor het woonoppervlakte aanzienlijk toeneemt. - Verzorgde achtertuin op het zuidoosten gesitueerd met twee bergingen en een achterom. - Gunstig gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde en in een rustige straat nabij alle voorzieningen.

LIGGING EN OMGEVING De woning is gelegen in rustige woonstraat die ruim van opzet is en gelegen aan de rand van Dorst. Dorst is op korte afstand gelegen van Breda en Oosterhout. De centrumvoorzieningen van Breda en Oosterhout zijn in slechts 10 tot 12 autominuten te bereiken. Er zijn zeer gunstige verbindingswegen met de A27, A58 en A16. Tevens ligt Dorst aan de rand van een natuurgebied, dat behoort tot een van de prachtigste natuurgebieden van Brabant.

BOUWKWALITEIT De woning is op degelijke en traditionele wijze gebouwd en voorzien van een definitief energielabel C. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water door een HR-combiketel (merk Atag, jaar 2019 in eigendom). De volledige woonkamer en keuken zijn vernieuwd in 2019 en hierbij zijn de radiatoren vernieuwd en is tevens het plafond tussen de benedenverdieping en 1e verdieping geïsoleerd (8cm isolatie). Ook zijn er aan de voorzijde en achterzijde van de woning vorstvrije buitenkranen geplaatst. Bij de aansluiting van de houtkachel (2020) is een flexibele binnenbuis in het rookkanaal aangebracht. Tot slot is de gehele meterkast met overspanningsbeveiliging, inclusief volledige elektra- en netwerkbedrading in het volledige woonhuis vervangen in 2019. Kortom deze woning voldoet uitstekend aan de hedendaagse woonwensen.

TUIN Verzorgd aangelegde privacybiedende achtertuin gelegen op het zonnige oosten / zuid-oosten met fraaie sierbestrating, een achterom, (elektrisch bedienbaar) zonnescherm aan de achtergevel, diverse borders met beplanting, houthok en een tweetal stenen bergingen achterin de tuin. Berging I (ca. 3.71 x 2.21m.) voorzien van licht/elektra en een achterom, berging II ( ca. 3.61 x 3.25m.) voorzien van licht/elektra. Aan de voorzijde van de woning is eveneens een verzorgd aangelegde tuin gecreëerd met looppad naar de voordeur, vele vaste beplanting en een (elektrisch bedienbaar) screen aan de voorgevel.

INDELING BEGANE GROND Ruime hal/ entree voorzien van trapopgang naar de 1e verdieping, garderobe, trapkast met vernieuwde meterkast en toegang tot de woonkamer én (gedeeltelijk betegelde) toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje; sfeervolle en uitgebouwde L-woonkamer (ca. 10.77 x 3.60 / 5.45m) voorzien van houten parketvloer, houtkachel en strakke plafondafwerking. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en geniet aan de achterzijde direct tuincontact middels een toegangsdeur; moderne, op maat gemaakte keuken met speels eiland (ca. 3.29 x 2.10m.). De keuken is uitgerust met A-merk inbouwapparatuur, close-in-boiler, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, tweetal ovens waarvan 1 met stoomfunctie, vaatwasser, koel/vriescombinatie en vele bergkasten/lades.

1e VERDIEPING Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, 2 slaapkamers, 2 badkamers en praktische bergkast met voorzieningen (water en afvoer) om desgewenst een toilet te plaatsen; (ouder) slaapkamer I (ca. 3.58 x 3.50m.) gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer en (elektrisch bedienbaar) rolluik; slaapkamer II (ca. 3.58 x 3.06m.) met laminaatvloer en toegang tot het balkon (ca. 3.93 x 1.74m.) voorzien van (elektrisch bedienbaar) zonnescherm en houten vlonders; complete, modern uitgevoerde badkamer I (2017) (ca. 2.56 x 2.07m.) gesitueerd aan de achterzijde en volledig betegeld in een warme/neutrale kleurstelling. De badkamer beschikt over een ligbad, inloop (regen)douche met handdouche, designradiator en een badkamermeubel met wastafel; badkamer II (ca. 2.07 x 1.14m.) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een douchecabine, wastafel, designradiator en inbouwspots.

2e VERDIEPING Middels vaste trapopgang te bereiken voorzolder en toegang tot de derde slaapkamer. De verdieping beschikt over een dakkapel over de gehele breedte van de woning wat zorgt voor extra veel ruimte en licht. De zolderverdieping biedt een uitstekende mogelijkheid tot het plaatsen van dakopbouw waardoor eenvoudig veel extra woonoppervlakte aan de woning kan worden toegevoegd. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en is daarnaast nog voldoende bergruimte achter de knieschotten; slaapkamer III biedt eveneens voldoende bergruimte achter de schotten en hierin is de HR-combiketel fraai weggewerkt. De slaapkamer beschikt over een laminaatvloer, radiator en wastafel met meubel.

TER VERDERE INFORMATIE Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling voor de verkoper wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in deze koopovereenkomst. De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijk is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Tevens geldt de wettelijke bedenktijd van 3 dagen voor de koper na ondertekenen van de koopakte.

Met hoeveel zorg ook samengesteld, er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Aangezien deze woning ouder is dan 50 jaar zal in de NVM koopakte de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.

Gezien het bouwjaar van de woning is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. In de koopovereenkomst zal dan ook het zogenaamde asbest artikel worden opgenomen.

Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 187

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 187

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda