Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim appartement op begane grond met drie slaapkamers en twee balkons

Fijn ingedeeld, super leuk appartement met maar liefst drie slaapkamers van goed formaat! Een woonkamer met een lengte van bijna tien meter en zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het appartement een balkon.

Het appartement heeft een mooi energielabel A (label vervaardigd op 10 april 2024) en zeer binnenkort vier zonnepanelen (445 Wp per stuk).

U woont op drie minuten fietsen van het NS-treinstation, het centrum van Hoorn en het ziekenhuis en binnen enkele minuten rijdt u op de A7 richting Amsterdam.

Heeft u interesse in dit appartement? Yvonne van der Jagt Makelaardij nodigt u graag uit voor een bezichtiging. Aanvaarding kan, indien gewenst, snel.

Op zaterdag 20 april van 12 – 13 uur is er Open Huis. U bent dan van harte welkom zonder afspraak. Als u liever wel op afspraak komt, wat natuurlijk mogelijk is, dan maken wij graag een aparte bezichtigingsafspraak met u.

INDELING

Work in progress!!!
Als u aan komt lopen ziet u steigers staan. Work in progress….!!! Want op dit moment wordt de dakbedekking van het gebouw vernieuwd, waarna er zonnepanelen worden geplaatst. Iedere eigenaar heeft de keuze gekregen om vier panelen te laten plaatsen op het dak van het gebouw. De huidige eigenaar heeft hier nog in geïnvesteerd en deze zijn in eigendom aangeschaft. En zo is dit appartement nog aantrekkelijker geworden voor de nieuwe eigenaar!

Naar binnen…
Via één van de centrale entrees komt u binnen in de hal, waar alleen uw voordeur uitkomt. U vindt er de brievenbussen, de trap naar de verdiepingen en de deur naar de bergingen.

Achter de voordeur
Entree met garderobe en intercom en deuren naar de meterkast (glasvezel wordt binnenkort aangelegd), inpandige kast, toiletruimte, slaapkamer 1 en de woonkamer. Alle binnendeuren zijn van massief hout.

Dat verwacht je niet!
In de woonkamer beleeft u echt een zee van ruimte. Het achterste gedeelte is bijna 4 meter breed. U kunt er een riante zithoek inrichten! Leuk is ook de deur naar het balkon op de zuidoost-zijde. Aan de voorzijde is de woonkamer iets minder breed (bijna 3 meter), maar er is zeker voldoende plek voor een leuke eethoek. Ook hier is een deur naar het balkon op de noordwest-zijde.

Dichte keuken met balkon
Een dichte keuken is meestal niet de wens maar in dit appartement is dat een prima indeling. De keukenunit is eenvoudig en altijd zeer netjes gebruikt. Inbouwappatuur is, behalve een afzuigkap, niet aanwezig. De gaskookplaat met combi gaat mee met de huidige eigenaar. In de hoekkast hangt de CV-ketel (2016). Ook de keuken grenst aan het noordwest balkon.

Drie slaapkamers van goed formaat
De beide slaapkamers aan de achterzijde hebben een deur naar het zuidoost balkon. De kleinste slaapkamer aan de voorzijde heeft een afmeting van 3.52 x 2.89 m. De grootste slaapkamer heeft een afmeting van 4.66 x 2.89 m. Daar kunt u iets mee! In alle ruimtes ligt een neutrale laminaatvloer.

Badkamer
Via de tussenhal met inbouwkast loopt u naar de badkamer. Deze is in 2001 gerenoveerd maar is inmiddels best toe aan modernisering. De ruimte op zich is prima en nu voorzien van een inloopdouche, (tweede) toilet, wastafel met planchet en spiegelkast en handdoekradiator.

Uw fiets en dergelijke
Vlak bij uw voordeur heeft u nog externe berging tot uw beschikking van 3.70 x 2.20 m. Prima om uw fiets en dergelijke te stallen.

Uw auto
Het parkeren van uw auto kunt u zonder kosten doen op de openbare parkeerplaats voor het gebouw.

VvE en servicekosten
De VvE (21 appartementen) is in goede handen bij DK VvE Beheer. De financiële status van de VvE is gezond, het gebouw wordt goed onderhouden en alle VvE-stukken zijn aanwezig. Zoals al gemeld wordt dit jaar de dakbedekking vernieuwd waarna de zonnepanelen worden geplaatst. Het schilderwerk aan de buitenzijde wordt de volgende grote uitgave, wellicht gevolgd door het opnieuw voegen van de gevels. Voor deze grote uitgaven is goed gespaard.

U betaalt € 170,- servicekosten per maand. Dit wordt gebruikt voor het groot onderhoud aan het gebouw, algemene schoonmaakkosten en diverse verzekeringen, waaronder een opstalverzekering.

Hoorn, stad met vele sporen vanuit de VOC-tijd, zeer welvarend tijdens de Gouden Eeuw. De historie leeft voort in de vele monumentale gebouwen, bijzondere architectuur en musea vol historische schatten. Hoorn, stad aan het Markermeer, gezellige havens, de binnenstad met vele winkels en restaurants, schouwburg Het Park en het nieuwe Stadsstrand. U hoeft zich nooit meer te vervelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 95.6
Inhoud woonhuis 315.82
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 95.6
Inhoud woonhuis 315.82
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Yvonne van der Jagt makelaardij