Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale twee onder één kap woning gelegen aan een groenstrook!

Deze zeer ruime twee onder één kap woning bevindt zich in een kindvriendelijke en "groene" woonwijk en is gebouwd in 1972 op een perceel van 246 m². De gehele woning is aan de buitenzijde netjes en goed onderhouden en heeft maar liefst 182 m² aan gebruiksoppervlakte. De woning heeft op de begane grond een lichte L-vormige woonkamer en eetkamer, allesbrander, openslaande deuren en een verassend royale open keuken. De woning is in 2003 aan de zijkant uitgebouwd. Deze ruimte is eventueel geschikt voor kantoor,- en/of studeerkamer. Vanuit de woning is het mogelijk om naar de bijkeuken/berging te komen. Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en een ruime badkamer aan. Middels een vaste trap kom je op de voorzolder. Hier bevinden zich de opstelling/aansluiting wasmachine, omvormer, cv-ketel, berging en een ruime vierde slaapkamer met aan beide zijde een dakkapel.

De woning ligt aan een ruime groenstrook/park in de buurt "De Die", op fietsafstand van het centrum van Heemskerk. Supermarkten, winkels, sportfaciliteiten en scholen zijn met de voet en fiets goed bereikbaar. De bushalte staat op een paar minuten lopen en het NS-station van Uitgeest is iets minder dan tien minuten fietsen. Met de auto rijdt je in vijf minuten naar de snelweg A9 richting Alkmaar, Haarlem en Schiphol.

Indeling Begane grond: meterkast, entree, hal, toilet met fontein, toegang naar (L-vormige) woonkamer met openhaard/allesbrander en openslaande deuren, trapopgang, open keuken met (kook)schiereiland en inbouwapparatuur, kantoor/studeerkamer met vide, toegang naar bijkeuken, berging en achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer v.v. toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel met meubel.

Tweede verdieping: middels een vaste dichte trap toegang naar de voorzolder, opstelling/aansluiting wasmachine, omvormer en cv-ketel. Berging en toegang naar een ruime slaapkamer met aan beide zijde een dakkapel.

Aan de achterzijde van de woning is een overkapping geplaatst en staat er een aangebouwde stenen berging (voormalige garage) v.v. elektra en keukenblok.

Bijzonderheden - energielabel B; - 182 m² gebruiksoppervlakte; - 246 m² perceeloppervlakte; - 8 zonnepanelen; - 3 airco units 2023 voor zowel koeling als verwarming; - royale uitbouw aan de zijkant 2003; - 2 dakkapellen geplaatst op tweede verdieping in 2003; - gevels zijn gereinigd en geïmpregneerd; - dak garage en dakgoten vernieuwd in 2000; - zeer rustig gelegen aan een groenstrook/park; - nabij Heliomare; - op fietsafstand van het centrum, scholen, natuurgebied, strand, zee en duinen.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 685

Overige

Perceel oppervlakte 246

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 685

Overige

Perceel oppervlakte 246

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland