Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim appartement met eigen parkeerplaats en berging in de kelder

In dit gedeelte van broekpolder is het net of je langs de grachtenpanden van Amsterdam loopt, maar dan in een moderne stijl. Het appartementencomplex ligt op ca. 100 meter van het winkelcentrum Citadel. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, geen zin om te koken, het gezellige Grand Café La Citadel staat bekend om zijn heerlijke gerechten. Maakt u gebruik van het openbaar vervoer, het NS- station ligt op 5 minuten lopen vanaf het appartement.

Via de entree van het appartementencomplex, met video phone installatie en brievenbussen, kunt u met de lift of het trappenportaal naar het appartement en is er toegang tot de ondergelegen parkeerkelder en bergingen. Hier heeft u beschikking over een eigen parkeerplaats en een berging van 13 m²!

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en alle vertrekken in het appartement zijn te bereiken middels een brede gang. De twee ruime slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en in de ouderslaapkamer is er voldoende ruimte voor een inloopkast. In de was- en stookruimte treft u de opstelling van de wasmachine, droger, cv-ketel en de warmte terugwin installatie. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Wat opvalt in de woonkamer, zijn de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Het eetgedeelte en de open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en het zitgedeelte aan de achterzijde. De open keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Via de openslaande deuren heeft u toegang tot een groot overdekt terras (18 m²). Er is voldoende ruimte om gezellig te tafelen of borrelen met vrienden of familie. Door de ligging op het westen heeft u hier vanaf de middag tot de avonduren de zon op terras staan.

Bijzonderheden: - energielabel B - Intergas HRE cv- ketel, bouwjaar 2023 - eigen parkeerplaats en berging in de kelder - groot terras van 18 m² - moderne badkamer en keuken - op loopafstand van het winkelcentrum Citadel en het NS-station - de aansluiting naar de snelweg A9 richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar op ca. 10 minuten rijden

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 322

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 322

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland