Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van Heemskerk in de wijk Oosterwijk staat deze tussenwoning met vrijstaande stenen berging. De woning is in 1961 gebouwd op een perceel van 149 m² en is altijd door de eerste bewoners bewoond geweest. Op de begane grond tref je naast de entree, het toilet, trapopgang, een lichte doorzonwoonkamer en een dichte keuken aan. Vanuit de keuken is de acht.ertuin, gelegen op het noordwesten, en berging bereikbaar. In totaal telt de woning maar liefst vijf slaapkamers waarvan vier op de eerste verdieping en één met dakkapel op de tweede verdieping. In het midden op de eerste verdieping is er een badcel aanwezig. De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij scholen, het NS station Heemskerk, winkels (Europaplein) en uitvalswegen.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, toegang naar dichte keuken en trapkast. Vanuit de hal toegang naar de doorzonwoonkamer. Vanuit de woonkamer en keuken toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers en een badcel v.v. douche en wastafel.

Tweede verdieping: middels vaste open houten trap naar voorzolder, berging en een slaapkamer met dakkapel.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel D; - projectnotaris Batenburg Beverwijk; - vijf slaapkamers; - kunststof ramen, deuren en kozijnen; - gelegen in rustige en kindvriendelijke buurt; - zonnige tuin (ligging noordwesten) met achterom en stenen berging; - nabij NS station Heemskerk; - nabij winkelcentrum Europaplein; - de woning dient gemoderniseerd te worden.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 149

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 149

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland