Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE ZUIDERPOLDER

Stel je voor: een gezinswoning in de kindvriendelijke wijk De Zuiderpolder, waar je auto altijd een plekje vindt. Een plek waar het stadsleven van Haarlem en de rust van strand en duinen samenkomen. Perfect voor jonge gezinnen of samenwonenden die dromen van ruimte, comfort en een ideale ligging. Dit huis biedt het allemaal, met een zonnige tuin op het westen en ruimte voor een extra slaapkamer. Voel je al thuis?

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Kindvriendelijke Omgeving: De Zuiderpolder is een veilige haven voor jonge gezinnen, met scholen en kinderopvang binnen handbereik.
Stad en Natuur: Slechts 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Haarlem en het centraal station, met het strand en de duinen op een halfuurtje afstand.
Bereikbaarheid: Met het NS-station Haarlem/Spaarnwoude om de hoek en uitvalswegen naar grote steden binnen handbereik, is dit de ideale uitvalsbasis.
Comfortabel Wonen: Een woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken, en een tuin op het westen waar je tot in de late uurtjes van de zon geniet.
Ruimte en Mogelijkheden: Een flexibele indeling met ruimte voor een extra slaapkamer of studio, en een moderne badkamer die van alle gemakken is voorzien.

EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT

Stap binnen in deze woning en voel direct de sfeer die het huis ademt, de woonkamer, waar de openslaande deuren je uitnodigen naar de achtertuin, gelegen op het westen, geniet je van de middag- en avondzon.

De open keuken, is uitgerust met een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, koelkast/vriezer en een afzuigkap. Hier bereid je met gemak de heerlijkste maaltijden. De open trap in de living leidt je naar een veelzijdige eerste etage, waar een studio of werkruimte met Frans balkon de creativiteit laat stromen. En met een simpele aanpassing creëer je hier een extra slaapkamer.

Op de eerste verdieping vind je een moderne badkamer met een douche, wastafelmeubel en 2e toilet. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn jouw oase van rust. En de cv-ketel uit 2016 en de praktische bergkast met wasmachineaansluiting maken het leven hier een stuk eenvoudiger. De mogelijkheid tot een opbouw biedt nog meer potentieel voor de toekomst.

Met een woonoppervlakte van circa 104 m2 en een perceeloppervlakte van 107 m2 is er ruimte in overvloed. De tuin op het westen is de kers op de taart, waar je na een lange dag werken heerlijk kunt ontspannen. En met drie slaapkamers, met de optie voor een vierde, is er genoeg plek voor iedereen.

DE PERFECTE MIX VAN COMFORT EN CONVENIENCE

Gelegen in de kindvriendelijke wijk De Zuiderpolder.
Vrij parkeren voor de deur.
10 minuten fietsen naar het centrum van Haarlem en het centraal station.
Dichtbij scholen, kinderopvang en NS-station Haarlem/Spaarnwoude.
Uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen handbereik.
Strand en duinen op 30 minuten fietsafstand.
Openslaande deuren naar achtertuin op het westen met berging.
Mogelijkheid tot opbouw voor extra ruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 107

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 107

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem