Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Het in 2008 gebouwde appartementencomplex, op de hoek van de Laan der Nederlanden en de Drechtstraat, ligt op ca. 5 minuten fietsen van het centrum en het NS-station Beverwijk. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum op de Wijkerbaan, het Marlo terrein en Europaplein.

De entree van het appartementencomplex is gelegen op de begane grond, met bellentableau, brievenbussen, lift en toegang naar het overdekte parkeerterrein en de gemeenschappelijke fietsenstalling. Op het afgesloten parkeerterrein heeft u beschikking over een eigen parkeerplaats.

Het 2 kamerappartement is gelegen op de derde verdieping en te bereiken met de lift of trap. In het goed onderhouden appartement is een laminaatvloer gelegd en via de hal heeft u toegang naar alle vertrekken. In zowel de woonkamer als de open keuken (2017) is er veel lichtinval door een grote raampartij, die u tevens toegang verleent naar het ruime balkon gelegen op het noordwesten. De moderne keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koel-vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat, combi-magnetron/hete luchtoven en afzuigkap. Naast de badkamer met douche, wastafel met meubel en aansluiting voor de wasmachine, treft u een separaat toilet met fontein. Vanuit de slaapkamer heeft u uitzicht over de wijk. In de inpandige bergruimte is de cv-ketel en WTW-unit geplaatst.

Bijzonderheden: - energielabel A; - gelegen op de bovenste verdieping; - eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein; - ruim balkon gelegen op het noordwesten; - hoge plafonds (264cm) - gemeenschappelijke berging met eigen plek; - servicekosten € 212,96 per maand inclusief voorschot water; - kindvriendelijke buurt met speeltuintjes en groenvoorzieningen; - voldoende parkeerruimte aan de zijkant van het appartementen; - gelegen op fietsafstand van het centrum en het NS-station Beverwijk en het NS-station Heemskerk; - winkelcentrum Wijkerbaan, Marlo terrein en Europaplein op loop/fietsafstand; - nabij uitvalswegen richting Haarlem, Alkmaar en Amsterdam; - duinen en strand op fietsafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 156

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 156

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland