Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN PURMER ZUID

Droom je van een ruimtelijk en energiezuinig gezinshuis in een geliefde wijk? Zoek niet verder! Deze parel in Purmer Zuid biedt alles wat je hartje begeert: vier royale slaapkamers, een moderne keuken, een energiezuinig karakter met 23 zonnepanelen (label A+) en een sfeervolle overkapping voor lange zomeravonden. De kers op de taart? Een eigen garage met oprit en een riante tuin zonder directe achterburen. Dit huis is gemaakt voor comfort, gemak en gezelligheid.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Geliefde Locatie: Purmer Zuid is de plek waar iedereen wil zijn.
Gezinsvriendelijk Ontwerp: Met vier slaapkamers is er ruimte voor iedereen.
Buitenleven: Geniet onder de grote, sfeervolle overkapping in de achtertuin.
Eigen Ruimte: Een garage plus oprit voor je auto betekent nooit meer zoeken naar een plekje.
Duurzaam Wonen: Energielabel A+ en aangesloten op stadsverwarming voor een groene toekomst.
Tuinplezier: Royale tuin met privacy, dankzij het ontbreken van directe achterburen.
Culinaire Hoogstandjes: Bereid de heerlijkste gerechten in de moderne keuken.
Energiebewust: Profiteer van lage stookkosten en een comfortabel binnenklimaat, mede dankzij de 23 zonnepanelen

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een warm welkom. De ruime hal met garderobe nodigt je uit om verder te ontdekken. De woonkamer, met grote raampartijen, baadt in natuurlijk licht en biedt een serene blik op de prachtig aangelegde tuin. Bovendien is de woonkamer uitgerust met een cinewall met een sfeervolle elektrische open haard. De moderne keuken, het hart van het huis, is uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Hier kook jij de sterren van de hemel.

De vier slaapkamers zijn stuk voor stuk oases van rust, elk met hun eigen karakter. De masterbedroom is jouw privé toevluchtsoord na een lange dag. De kinderkamers zijn ruim en bieden alle ruimte voor spel en ontwikkeling. De badkamer, met een douche en dubbele wastafel, is de plek waar je de dag fris begint of ontspannen afsluit.

De tuin is een verlengstuk van het huis. De grote overkapping zorgt ervoor dat je van vroeg in de lente tot laat in de herfst buiten kunt leven. De garage en eigen oprit nemen alle parkeerzorgen weg. En met het energielabel A+ en de aansluiting op stadsverwarming is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook nog eens bijzonder energiezuinig.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE RESONEERT

Voel je de klik? Zie je jezelf al zitten onder die overkapping, genietend van de rust en de ruimte? Dit huis in Purmer Zuid wacht op jouw energie om het tot leven te wekken. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, thuis is waar jouw verhaal begint.

GELIEFDE LOCATIE IN DE PURMER ZUID Purmer Zuid is niet zomaar een wijk; het is een wijk waar buren vrienden worden en waar kinderen veilig op straat kunnen spelen. De centrale ligging biedt het beste van twee werelden: de rust van een buitenwijk en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Met scholen, winkels en groen binnen handbereik, is dit de ideale plek voor jouw gezin om te groeien en te bloeien.

LEUK GEZINSHUIS MET 4 SLAAPKAMERS Dit huis ademt gezelligheid en biedt met vier slaapkamers genoeg ruimte voor een groeiend gezin. Elke kamer heeft zijn eigen unieke sfeer, waardoor iedereen een plekje kan vinden om zich terug te trekken. Of het nu gaat om een rustige studeerkamer of een speelparadijs voor de kinderen, dit huis is flexibel en past zich aan aan de behoeften van jouw gezin.

GROTE SFEERVOLLE OVERKAPPING IN DE ACHTERTUIN De achtertuin is een oase van rust met een grote overkapping die garant staat voor onvergetelijke momenten. Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een herfstige borrel of gewoon lekker loungen met een boek, deze ruimte nodigt uit om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten.

GARAGE EN EIGEN OPRIT VOOR JE AUTO De luxe van een eigen garage en oprit is ideaal. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek na een lange werkdag; je auto staat altijd veilig en dichtbij huis. Bovendien biedt de garage extra opslagruimte of de mogelijkheid voor een hobbyruimte.

ENERGIELABEL A+ Energiezuinig wonen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met energielabel A+ ben je verzekerd van een lage energierekening en een comfortabel binnenklimaat. De stadsverwarming en de 23 zonnepanelen op het dak dragen bij aan een duurzame toekomst.

AANGESLOTEN OP STADSVERWARMING Deze woning is aangesloten op stadsverwarming, wat betekent dat je profiteert van een betrouwbare en milieuvriendelijke warmtebron. Het is een moderne en comfortabele manier van verwarmen die past bij een duurzame levensstijl.

ROYALE TUIN De royale tuin is een groen canvas dat wacht op jouw persoonlijke touch. Er is genoeg ruimte voor een trampoline, een moestuin of simpelweg een prachtig gazon waarop je kunt genieten van de zon. De privacy die de tuin biedt, maakt het een ideale plek voor zowel ontspanning als vermaak.

MODERNE KEUKEN De moderne keuken is het kloppend hart van het huis, uitgerust met de nieuwste apparatuur en een stijlvol design. Het is de plek waar je 's ochtends je koffie zet, waar je 's avonds samenkomt om te koken en waar verhalen worden gedeeld.

GEEN DIRECT ACHTERBUREN De afwezigheid van directe achterburen geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Het zorgt voor extra privacy in de tuin en in huis, waardoor je ongestoord kunt genieten van je eigen stukje paradijs.

ENERGIEZUINIG Energiezuinig wonen in dit huis betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. De goede isolatie, het hoge rendement van de stadsverwarming en het energielabel A+ maken dit huis tot een verantwoorde keuze voor nu en in de toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 266
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 266
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend